ΤΟΠΙΚΑ

Θα αξιοποιηθεί και ως Συνεδριακό Κέντρο

θα-αξιοποιηθεί-και-ως-συνεδριακό-κέντ-851206

Η ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου προκειμένου να εκσυγχρονιστεί για τις καθαρά θεατρικές και καλλιτεχνικές ανάγκες, αλλά και με στόχο να αξιοποιηθεί και ως συνεδριακό κέντρο με την προσθήκη του κατάλληλου εξοπλισμού, θα συμπεριληφθεί ως μία από τις πρώτες προτεραιότητας στο νέο τεχνικό πρόγραμμα που επεξεργάζεται η δημοτική αρχή του Βόλου.
Ο δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης ανακοίνωσε χθες ότι στα έργα και τις παρεμβάσεις που θα συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα που αναθεωρείται περιλαμβάνεται η ανακαίνιση του Δημοτικού θεάτρου Βόλου ύψους περίπου 1 εκ. Ευρώ.
Η ανακαίνιση θα είναι ριζική, καθώς θα ανακατασκευαστεί η κεντρική σκηνή και θα τοποθετηθεί σε κυκλικό σύστημα, θα αναβαθμιστεί το σύστημα ψύξης και θέρμανσης, θα αλλαχτούν όλα τα καθίσματα στην μεγάλη αίθουσα και θα ανακαινιστούν όλοι οι βοηθητικοί χώροι.
Παράλληλα θα αναβαθμιστεί όλο το δίκτυο των καμπινών που βρίσκεται στον πάνω όροφο του θεάτρου, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μέσω ειδικού μηχανικού εξοπλισμού για να λειτουργήσει σύστημα μεταφραστικό, ώστε να μπορούν να διοργανωθούν μεγάλα συνέδρια, λόγω και της μεγάλης χωρητικότητας του ΔΗΠΕΘΕ (900 περίπου θέσεις).
Το έργο της ανακαίνισης θα περιλαμβάνει εξάλλου και τη διαμόρφωση και ανακατασκευή του εξωτερικού χώρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου