ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκπαιδευτικοί «εγκλωβισμένοι» στα νησιά των Σποράδων

εκπαιδευτικοί-εγκλωβισμένοι-στα-ν-675588

Δυσφορία εκπαιδευτικών, που εργάζονται στις Β. Σποράδες, λόγω των δρομολογίων

Ψυχρολουσία για εκπαιδευτικούς από άλλες περιοχές, που εργάζονται στα νησιά των Βορείων Σποράδων, η έλλειψη δρομολογίου όχι μόνο την Κυριακή, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα. Εκπαιδευτικοί, που επιχείρησαν να κλείσουν χθες εισιτήριο, προκειμένου να αναχωρήσουν το μεσημέρι μεθαύριο Παρασκευή, για να επιστρέψουν την Καθαρά Δευτέρα, πληροφορήθηκαν ότι δεν υπάρχει δρομολόγιο.

Εκπαιδευτικοί, που επικοινώνησαν με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για να καταγγείλουν το γεγονός, υπογράμμισαν ότι σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση που είχαν, θα υπήρχε δρομολόγιο την Καθαρά Δευτέρα, προκειμένου να επισκεφτούν τις οικογένειές τους, λόγω τριημέρου, και να επιστρέψουν έγκαιρα στη βάση τους.

Οπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, είναι αδύνατο να μετακινηθούν εκτός των νησιών υπό τις παρούσες συνθήκες, καθώς το καράβι αποπλέει στις 8 το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου από το Βόλο προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων, με τη γραμμή να παραμένει κενή τόσο την Κυριακή, όσο και την Καθαρά Δευτέρα.

Για τους 50 και πλέον εκπαιδευτικούς από τη Μαγνησία, τη Θεσσαλία και άλλες περιοχές, η εξέλιξη είναι δυσάρεστη και ζητούν να βρεθεί λύση, προκειμένου να μεταβούν στις οικογένειές τους το τριήμερο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου