ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Ανάπτυξη… Αγχιάλου

Μετά από αρκετά χρονιά η ομάδα του Πυράσου δημιούργησε β ομάδα και ακαδημίες ποδοσφαίρου, καθώς και για πρώτη φορά γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Ολα αυτά σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των γηπέδων 5χ5 και είναι σε συζητήσεις για δημιουργία λυόμενης κερκίδας .

5η θέση

Στη Σμύρνη της Τουρκίας, στο 34ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε, στα +60κ η Βαλεντίνα Καραπλιάγκου κατετάγη 5η.

Καμπάνα…

Χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα δώσει ο Ολυμπιακός τον πρώτο εντός έδρας αγώνα κατά τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League, καθώς η UEFA τιμώρησε τους «ερυθρόλευκους» με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα συνέβησαν στην φετινή αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Σήμερα Χαρτς, Σάλκε, Τσέλσι, Σέλτικ… και αύριο Αρσεναλ!!!

Μια ζωή πληρώνω

Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών, θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της χθεσινής συνέντευξης του Κώστα Χρόνη -μη με λες πρόεδρε- άλλα είπε κι άλλα εννοούσε.
«Παρουσιάσατε μια ομάδα χρεοκοπημένη. Μας πειράζει αυτό. Προσπαθούμε να έχουμε την ομάδα νοικοκυρεμένη», δήλωσε αναφερόμενος στο οικονομικό κομμάτι.
Για ακόμη μια φορά ο κ. Χρόνης αναφέρθηκε στην… «αμαρτωλή» ιστορία με τον Μπέο και τα λάθη που έγιναν στο «χτίσιμο» της φετινής Νίκης το καλοκαίρι… αλλά το καλύτερο το είπε για τον Φοιρό….”Τον πήραμε για προπονητή και όχι για λογιστή”.

ΑΕΚακοδαιμονίας
Ατυχία δίχως τέλος για την ΑΕΚ. Μετά τον Λαγό, τον Χιώτη και τόσους άλλους ήταν η ώρα του Χετεμάι. Στη διάρκεια του φιλικού αγώνα των Β Εθνικών ομάδων της Σκοτίας και της Φινλανδίας ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για κάταγμα στο πόδι!

Επίσημα

Χθες ανακοινώθηκε ότι και ο Ελληνοαυστραλός Τονι Χατζής, είναι και επίσημα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αφού εκδόθηκε το δελτίο του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο από τα ερχόμενα παιχνίδια, εφόσον μπορέσει και αποδείξει μέσα στις προπονήσεις την αξία του. Ο ομογενής να σημειωθεί έχει υπογράψει με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Τα… διαμάντια είναι ελληνικά!
Τα… διαμάντια είναι αυθεντικά όταν είναι ελληνικά! Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, , καθιστά τον διεθνή γκαρντ ως τον ακριβότερο Ελληνα στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού!
Ο «Μήτσος» που έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 3 ετών ή 2+1 (σ.σ. είναι η μοναδική διαφορά που μένει να τακτοποιηθεί) έχει λαμβάνειν 1,7 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, ποσό που τον καθιστά ως έναν από τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Τα χρήματα που θα εισπράξει ο Διαμαντίδης είναι σαφώς περισσότερα από τα αντίστοιχα που εισέπραξε ο Νίκος Γκάλης το καλοκαίρι του 1993 που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, ενώ με την υπογραφή του νέου συμβολαίου καθίσταται ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην τελευταία «χρυσή» 10ετία του Παναθηναϊκού, πίσω από τους Ουίλκινς, Ράτζα, Σκοτ.

Διεκδίκηση
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Αναστάσιος Μπατζιάκας συνεχίζει να διεκδικεί αύξηση των επιχορηγήσεων προς τα σωματεία και μαζί με άλλους 28 προέδρους Ενώσεων από την υπόλοιπη Ελλάδα θα συζητήσουν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για τις επιχορηγήσεις και τα οικονομικά προβλήματα σωματείων και Ενώσεων, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει συνάντηση με τον γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος κ. Ζαγορίτη.

Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε ιατρικά βιβλία. Μπορεί να πεθάνετε από τυπογραφικό λάθος…

Καλώς τον
Mε ανοιχτές αγκάλες θα υποδεχθούν τον Βασίλη Αντωνιάδη αύριο στο Πανθεσσαλικό τόσο οι Νικιώτες, όσο και ο τεχνικός των κυανόλευκων. Ας μην ξεχνάμε πως τη θέση του Διαμαντόπουλου πέρυσι στον Ολυμπιακό διαδέχθηκε ο νυν τεχνικός του Θρασύβουλου, ενώ είχε κερδίσει και ως προπονητής του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού πρόπερσι και πέρσι αντίστοιχα την Νίκη.

Ξεκινά η ψηφοφορία
Ξεκινά από σήμερα η ψηφοφορία για την επιλογή των ποδοσφαιριστών και προπονητών (Ελλήνων και αλλοδαπών), οι οποίοι συμμετέχουν στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και θα επιλεγούν για το ολ σταρ γκέιμ 2007, που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4/2007) στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης.
Η εφετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί προς τιμήν του ρέκορντμαν συμμετοχών και τέως αρχηγού της εθνικής ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Στην ψηφοφορία, στην οποία θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής όλοι οι φίλαθλοι και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2007, θα διεξαχθεί μέσω του σάιτ της διοργάνωσης (www.all-star-game.gr), του σάιτ της ΕΠΟ (www.epo.gr) και των σάιτς www.epsm.gr, www.sport.gr και www.fairplay.gr.
Το ολ σταρ γκέιμ 2007 διοργανώνεται από την ΕΠΟ και την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, με τη συνεργασία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου