ΤΟΠΙΚΑ

Τον σκότωσε λόγω συζυγικής απάτης

τον-σκότωσε-λόγω-συζυγικής-απάτης-851206

Προθεσμία από την ανακρίτρια πήρε και απολογείται σήμερα ο 59χρονος Δημήτρης Βρακατσέλης, που ομολόγησε τη δολοφονία του διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίου. Εις βάρος του η εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Εις βάρος του 59χρονου υπαλλήλου της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος παραδόθηκε στις 05:10 την Κυριακή στην Ασφάλεια, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.
Στην κατάθεσή του, ο 59χρονος αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να σκοτώσει το διοικητή του ΙΚΑ. Δήλωσε μάλιστα πως είχε ενδείξεις ότι η σύζυγός του τον απατούσε με τον προϊστάμενό της, Γ.Βαρθολομαίο, τον οποίο μάλιστα ο ίδιος είχε γνωρίσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Κατέθεσε επίσης ότι είχε βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τη γυναίκα του και πήγε στο διαμέρισμα, όταν ειδοποιήθηκε ότι ο Γ.Βαρθολομαίος βρισκόταν εκεί. Δήλωσε ότι θόλωσε το μυαλό του, όταν ο διοικητής του ΙΚΑ τον έσπρωξε και του μίλησε άσχημα. Τότε, τον χτύπησε με γροθιές και πιθανότατα με το κινητό του τηλέφωνο στο κεφάλι.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον δικηγόρο του 59χρονου, Βαγγέλη Αποστολόπουλο, κάλεσε το ΕΚΑΒ και ζήτησε από τη γυναίκα του να φέρει μια πετσέτα, για να τη βάλουν κάτω από το κεφάλι του 66χρονου, πράγμα το οποίο έκαναν.
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι ειδοποίησε από το κινητό του τηλέφωνο τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, καθώς και μια ξαδέλφη του, μητέρα μίας εκ των δικηγόρων του, ενώ μέχρι τη στιγμή της παράδοσής του κατέθεσε ότι βρισκόταν σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ στο μετρό, κοντά στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου