ΤΟΠΙΚΑ

Υπό τους ήχους κλαρίνου χόρεψαν οι Αργιθεάτες

υπό-τους-ήχους-κλαρίνου-χόρεψαν-οι-αργ-851206

Στους ρυθμούς του παραδοσιακού κλαρίνου και με έντονες τις μνήμες από την Αργιθέα που για τους απανταχού Αργιθεάτες διατηρεί ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους, χόρεψαν προχθές οι Αργιθεάτες της Μαγνησίας στο χορό του Συλλόγου.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Σουίπας Παλλάς καταχειροκροτήθηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Αργιθεατών Μαγνησίας που αριθμούν περί τα 150 παιδιά, ενώ τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια επισήμων προσκεκλημένων αλλά και όλων απέσπασε το θεατρικό δρώμενο του συλλόγου “ “Ειρηνοδικείο Αργιθέας”, το οποίο απέδωσαν με απίστευτη τέχνη οι Αργιθεάτες Ηλίας Σταμογιώργος, Ιωάννης Σκουμής, Γρηγόρης Κοθώνας και Γιάννης Νικοβιώτης.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Αργιθεατών Μαγνησίας που αριθμεί πάνω από 1000 μέλη κ. Νίκος Παπαρούνας, καλωσορίζοντας τους επίσημους προσκεκλημένους αλλά και τον κόσμο, αναφέρθηκε στην πλούσια δραστηριότητα του Συλλόγου- που σημειωτέον- είναι από τους πιο δραστήριους στο Νομό Μαγνησίας και ζήτησε από όλους να συνδράμουν, ώστε να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις υποδομής στην Αργιθέα, που όπως τόνισε αποτελεί έναν ευλογημένο τόπο.
Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας, οι βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Ζέττα Μακρή, Ροδούλα Ζήση, ο βουλευτής Καρδίτσας Κων. Τσιάρας,ο Νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας, ο δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης, ο δήμαρχος Αργιθέας Χρήστος Κανναβός ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Γιώργος Σπηλιώπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Λεωνίδας Ρίνης, ο υποδιοικητής Ασφαλείας Ιωάννης Τόλιας, ο πρώην βουλευτής Καρδίτσας και Νομάρχης Μαγνησίας Ευρυπίδης Καφαντάρης, οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου κ. Απ. Κανναβός πρόεδρος του ΚΕΚΑΝΑΜ, Δημήτης Κουτσός, Βασίλης Ροίδης, Βαγγέλης Αργυρός, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΤΕΒ Μιλτιάδης Ζιάκας, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αργιθέας, εκπρόσωποι διαφόρων συλλόγων κ.λ.π.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου