ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Η νύφη το σκασε, Πρόεδρε…

Ακούς τα τηλεοπτικά δελτία το τελευταίο τριήμερο να επιμένουν ότι «βελτιώνονται τα καιρικά φαινόμενα από το απόγευμα της Δευτέρας» και δικαιολογημένα αναρωτιέσαι:Βελτίωση εννοούν να δούμε επιτέλους χειμωνιάτικα καιρικά φαινόμενα ή μήπως ότι πρέπει να ξεροψηθούμε από ζέστες στα μέσα του Φλεβάρη;

Ετσι όπως έβρεξε, περάσαμε στην κυριολεξία «το μαρτύριο της σταγόνας».

Αντιθέτως του λογικά και πολιτικά αναμενομένου, η αντίδραση για όσα υποστήριξε προς τον «Τ» ο Γιάννης Στάμος για το θέμα του Περιφερειακού, προήλθαν από τις «ημέτερες δυνάμεις» και όχι τις αντίπαλες. (Εκτός και αν κάπου έχω χάσει επεισόδια ή αγνοώ παρασκήνια, έ;). Με τακτ είναι αλήθεια αναλαμβάνει να απαντήσει ο Ηλίας Ξηρακιάς, η διαφορά εκτιμήσεων όμως είναι εμφανής.

Τώρα, αν αυτή η απόλυτη σιγουριά που δείχνει ο αντινομάρχης των έργων για την έγκαιρη και σωστή ολοκλήρωση του Περιφερειακού θα βγει σε καλό, θα το δούμε. Προτίμησε αντί της μεγάλης μπουκιάς, τη μεγάλη κουβέντα, αν και γενικώς αυτός ο δρόμος έχει κάψει τη γούνα πολλών.

Αυτός ο δρόμος έχει ονόματα πολλά/ που ναι κρυμμένα σε επτασφράγιστο κιτάπι…

Κακώς χαρακτήρισε «έγκλημα» την αύξηση του 0,5 ευρώ ημερησίως στους συνταξιούχους η Αλέκα. Προληπτική ιατρική κάνει ο Αλογοσκούφης. Με τέτοιες συντάξεις, άντε να βγάλεις ζάχαρο, χοληστερίνες, τριγλυκερίδια και άλλα επιβλαβή.

Είπαμε όμως. Οι συνταξιούχοι δεν ζήτησαν ολόκληρο το φουρνάρικο, όμως μη τους δίνεις και ψίχουλα…

Ο ΣΥΝ άρχισε να αποζητά την πολυκοσμία της μοναξιάς του…

…Η κυβέρνηση άρχισε και αισθάνεται τη μοναξιά της αναθεώρησης χωρίς συντροφιά άλλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου