ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτή έως το απόγευμα σήμερα η αγορά του Βόλου

ανοιχτή-έως-το-απόγευμα-σήμερα-η-αγορά-674960

Τον δικό της Αη Βασίλη με την ευχή να τονώσει τα ταμεία της περιμένει σήμερα η εμπορική αγορά του Βόλου, που παραμονή Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσει με συνεχόμενο ωράριο από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Την τελευταία ημέρα του χρόνου, το γιορτινό κλίμα θα ενισχύσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου που θα δώσει εορταστική συναυλία από τις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Αγίου Νικολάου, ενώ και φέτος θα αναβιώσει το έθιμο του χαρτοπόλεμου. Σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου Ν. Ιωνίας θα αποχαιρετήσει με χαρτοπόλεμο το 2018. Κατά μήκος της Ερμού έχουν ήδη στηθεί ειδικά «κανονάκια», τα οποία θα πετάξουν τον χαρτοπόλεμο, ενώ μπαλόνια θα αφεθούν ελεύθερα και θα σκάσουν ελευθερώνοντας επίσης χαρτοπόλεμο.

Χθες, τελευταία Κυριακή του χρόνου, η αγορά ήταν ανοιχτή με την κίνηση στα εμπορικά καταστήματα να είναι αυξημένη από κόσμο που έσπευσε για τις πρωτοχρονιάτικες αγορές και για δώρα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο ο εμπορικός κόσμος περιμένει και την σημερινή ημέρα και τις αγορές της τελευταίες στιγμής πριν κλείσει… ταμείο για το 2018 και προχωρήσει σε απολογισμό.

Πώς θα λειτουργήσει η αγορά

Η εμπορική αγορά του Βόλου θα λειτουργήσει σήμερα με συνεχόμενο ωράριο από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τόσο την Πρωτοχρονιά όσο και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου.

Τα κρεοπωλεία, σήμερα, παραμονή θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και δεν θα λειτουργήσουν τόσο την Τρίτη 1η Ιανουαρίου όσο και την Τετάρτη 2 του μήνα.

Τέλος τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν σήμερα στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ. Επίσης θα παραμείνουν κλειστά τις δύο πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Οι λαϊκές

Αλλάζουν θέση από 1η Ιανουαρίου οι λαϊκές αγορές στον Βόλο. Για το δίμηνο έως 28 Φεβρουαρίου οι λαϊκές θα λειτουργήσουν ως εξής:

Τρίτη: Οπωρολαχανικά στην οδό Παναγούλη από Στρ. Ιατρίδη έως Ανακασιάς και στη συνοικία της Ν. Δημητριάδας στην οδό Ζ. Πηγής μεταξύ των οδών Ηφαίστου και Δ. Πολιορκητού.

Τετάρτη: Οπωρολαχανικά στην οδό Δ. Γεωργιάδου από Ιωλκού- Κουταρέλια έως Κουντουριώτου και ειδών ένδυσης και υπόδησης στην οδό Καραμπατζάκη από Παρασκευοπούλου έως Νικάνδρου.

Παρασκευή: Οπωρολαχανικά στην οδό Ρήγα Φεραίου από Ογλ έως Καραϊσκάκη και ειδών ένδυσης και υπόδησης στην οδό Κωνσταντά από Κασσαβέτη έως Φιλίππου Ιωάννου.

Σάββατο: Οπωρολαχανικά στην οδό Γιάννη Δήμου από Κ. Καρτάλη έως Κύπρου και ειδών ένδυσης- υπόδησης στην οδό Σπ. Σπυρίδη από Γ. Δήμου έως Καραολή Δημητρίου. Στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων, η λαϊκή οπωρολαχανικών θα γίνεται στην οδό Νικηταρά από Κολοκοτρώνη έως Αλαμάνας και η λαϊκή ειδών ένδυσης και υπόδησης στο πάρκο Δάφνης που περικλείεται από τις οδούς Μιαούλη, Οικονόμου, Παπαφλέσσα.

Στη Ν. Ιωνία οι αλλαγές στις θέσεις των λαϊκών αγορών θα ισχύσουν από 1η Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου οπότε και θα λειτουργήσουν ως εξής:

Δευτέρα: Οπωρολαχανικά στην οδό Μ. Μερκούρη από Μαιάνδρου έως Μανδηλαρά και ένδυσης- υπόδησης στη συνέχεια της οδού Μ. Μερκούρη.

Πέμπτη: Οπωρολαχανικά στην οδό Φιλαδελφείας από Δορυλαίου έως Δαβάκη και ειδών ένδυσης και υπόδησης στη συνέχεια της οδού Φιλαδελφείας έως Τροίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου