ΤΟΠΙΚΑ

Διαβεβαίωση Πολάκη ότι δεν θα μετακινηθεί το ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Ζαγοράς

διαβεβαίωση-πολάκη-ότι-δεν-θα-μετακιν-674933

Η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Κατερίνα Παπανάτσιου απαντώντας στην επιστολή του Δημάρχου Ζαγοράς με την οποία κοινοποιεί την από 19/10/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγοράς σχετικά με την απομάκρυνση του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Ζαγοράς, δηλώνει ότι σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Κ. Καρακατσιανόπουλο αλλά και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Π. Πολάκη πήρε την ρητή διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειτα να μετακινηθεί το ήδη υπάρχον ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Ζαγοράς. Ο δήμαρχος Ζαγοράς έχει ενημερωθεί, τις προηγούμενες ημέρες και προφορικά για την εξέλιξη αυτή από την βουλευτή και είναι απορίας άξιον γιατί το θέμα επανέρχεται με την κοινοποίηση της σχετικής απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Ζαγοράς.

Επιπλέον, η βουλευτής δήλωσε ότι σε επαφή που είχε με τον διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Νέστορα Αντωνίου πήρε τη ρητή διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία μονομερής ενέργεια από την πλευρά της 5ης Υ.ΠΕ. για την απομάκρυνση του ασθενοφόρου από το Κ.Υ. Αργαλαστής. Αντιθέτως, θα προγραμματιστούν συναντήσεις με τους υπεύθυνους του Κ.Υ. προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση. Τέλος ενημερώθηκε από τον διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. ότι έχει ήδη προκηρυχθεί θέση για επικουρικό οδηγό για το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αργαλαστής.

Η κ. Κ. Παπανάτσιου τόνισε ότι “στις μέρες, μας όπου ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται από τις συνέπειες της μακροχρόνιας κρίσης, είναι υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενωνν φορέων να συνεργάζονται με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και αλληλοκατανόηση για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης και θα πρέπει τα θέματα ενός τόσο ευαίσθητου τομέα όπως αυτός της Υγείας να μην γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από κανέναν”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου