ΤΟΠΙΚΑ

Αποχή εργοληπτών από τα δημόσια έργα

αποχή-εργοληπτών-από-τα-δημόσια-έργα-851206

Σε αποχή από τους διαγωνισμούς Δημοσίων Εργων κατέρχονται οι εργολήπτες σήμερα. Στην σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση συμμετέχουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ενωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Εργων (ΠΕΔΜΕΔΕ) Μαγνησίας και του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Εργων (ΣΕΔΕ) Μαγνησίας.
Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή της ΠΕΔΜΕΔΕ, της ΠΕΔΜΗΕΔΕ, της ΠΕΣΕΔΕ, της ΣΑΤΕ και της ΣΤΕΑΤ τονίζονται:
«Οι Εργολήπτες Δημοσίων Έργων, βιώνοντας την καταστροφική πορεία της μεγάλης μάζας των επιχειρήσεών τους όλων των τάξεων, αγωνίζονται για:
– Να σταματήσει η συνεχής μείωση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και να αποπληρώνονται έγκαιρα οι οφειλές του Δημοσίου. Η μείωση του Π.Δ.Ε. δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην απορρόφηση των κονδυλίων του 3ου και 4ου Κ.Π.Σ. με κίνδυνο απώλειας πολύτιμων πόρων για την χώρα, και παράλληλα δεν επιτρέπει την δημοπράτηση μικρών και μεσαίων αλλά αναγκαίων έργων”.

Οι μηχανικοί
του Δημοσίου
Τρίωρη στάση εργασίας, πραγματοποιούν εξάλλου σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2007 από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, οι μηχανικοί του Δημοσίου, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους τρεις μήνες. Για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου το διοικητικό συμβούλιο της ΕΜΔΥΔΑΣ Μαγνησίας αποφάσισε την πραγματοποίηση, στις 9 το πρωί, συγκέντρωσης στο κτίριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας «με σκοπό τη ματαίωση της δημοπρασίας του έργου αποκατάσταση στεγανότητας των δωμάτων του κτιρίου του Κε.Σ.Α.Α.Μ.».
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και τα μέλη της ΕΜΔΥΔΑΣ Μαγνησίας,

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου