ΤΟΠΙΚΑ

Τέλος στο σίριαλ Ν’ Κούλου, προβληματισμός για την 11άδα

τέλος-στο-σίριαλ-ν-κούλου-προβληματ-851206

Το θέμα με τον Καμερουνέζο Ν ‘Κούλου τείνει να γίνει ανέκδοτο, αφού τελικά ούτε και χθες παραβρέθηκε στην προπόνηση των ερυθρολεύκων, οπότε το θέμα του πλέον πηγαίνει στην ευχέρεια της ομάδας που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Για το αν καταγγείλει δηλαδή ή όχι το συμβόλαιο του στη ΦΙΦΑ.
Από εκεί και πέρα με απόντες τους Βεργώνη και Μασάντο καταστρώνει ο Κώστας Σταματίου τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ναυπακτιακό, μιας και ο καταρτισμός της ενδεκάδας που θα υποδεχθεί την Κυριακή στο ΕΑΚ απασχολεί έντονα τον Αλμυριώτη τεχνικό.
Το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Βεργώνη μπορεί να αποκαλύφθηκε στο ματς με τα Τρίκαλα, όταν και έγινε αλλαγή για πρώτη φορά στην φετινή περίοδο, αλλά το πρόβλημα του Μασάντο ήταν υπαρκτό εδώ και πολύ καιρό και όταν ο ίδιος ισχυριζόταν ότι πονούσε, αρκετοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν για καπρίτσια του Βραζιλιάνου.
Το θέμα πάντως είναι ότι από εκεί που ο Ολυμπιακός υπολόγιζε στην αγωνιστική ανάκαμψη του 31χρονου μετά τα όσα ακούστηκαν στην διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου πλέον καλείται να καλύψει το κενό του. Βέβαια όλα θα κριθούν και από την γνωμάτευση του γιατρού του ΠΑΟΚ κ. Οικονομίδη, μιας και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στράφηκαν στην Θεσσαλονίκη ώστε να λάβουν ακόμα μια ιατρική γνώμη. Για το αν θα πρέπει τελικά ο «Μάσα» να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ένα δεκαήμερο ή υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να γιατρευτεί πλήρως το αιμάτωμα στην δεξιά ωμοπλάτη του, αφού όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος δεν μπορεί καν να σηκώσει το χέρι του. Με το πρώτο ενδεχόμενο πάντως να είναι και το πιο πιθανό.
Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων συνεχίστηκε χθες με μια πρωινή προπόνηση, μιας και δεν υπάρχουν διαθέσιμα γήπεδα που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της ομάδας τόσο σε πρωινή, όσο και σε απογευματινή βάση. Έχει συμφωνηθεί παράλληλα τόσο από τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και από τον Εθνικό Ολυμπιακό να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του ΕΑΚ.
Ο Βεργώνης από την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα μιας και μέχρι στιγμής υποβάλλεται σε θεραπείες. Ο νεαρός μέσος αναμένεται να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα από την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση στους κοιλιακούς του.
Ο Μπουντούρης από την άλλη έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και έχει τεθεί στην διάθεση του Κώστα Σταματίου.
Βασικό ρόλο αναμένεται να έχει και ο Τόνι Χατζής, αφού ελλείψει Βεργώνη μπορεί να πάρει την θέση του, ο Γεωργιάδης να πάρει την θέση του Τσάγγαρη στα αριστερά και ο Τσάγγαρης την θέση του τραυματία Μασάντο. Ανοικτό υπάρχει και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Μπέντζαμιν Ντοντέμ Σισέι που συνεχίζει τον δικό του αγώνα για να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού σε μια θέση που έχει ξεμείνει ο Διαμάντης με τον Γιακάκογλου, δυο ποδοσφαιριστές που στην ουσία ήρθαν από τα αζήτητα και παρά το νεαρόν της ηλικίας τους ξελάσπωσαν τον Ολυμπιακό ο καθένας σε διαφορετικά ματς.
Αγώνα προετοιμασίας δίνει και ο Παναγιώτης Γκίτσης για να καταφέρει να επιστρέψει σε αγωνιστικά επίπεδα και να δώσει στην ομάδα την ώθηση που πρέπει ώστε να κόψει αυτή πρώτη το νήμα του Πρωταθλητή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο 32χρονος επιθετικός δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα επίσημο παιχνίδι στην φετινή περίοδο όταν και άνηκε στον ΠΑΣ Γιάννενα.
Σε απολογία η ΠΑΕ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β και Γ Εθνικής Κατηγορίας κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη (15/2) και ώρα 10 π.μ την ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την ΑΕ Γιάννενα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου