ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Δυσοίωνες προβλέψεις
“Εχουμε δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον, γιατί όσο προχωράμε έχουμε κατάρρευση αξιών και η τηλεόραση που παίζει τον βασικότερο ρόλο είναι παιδαγωγός κακός” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δικηγόρος και τ. Επιμελητής Ανηλίκων, Δημήτριος Δημηνάς, μιλώντας χθες σε εκδήλωση της Σχολής Γονέων. Ο κ. Δημηνάς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι οι γονείς δεν πρέπει να εφησυχάζουν. “Η παραβατικότητα, είπε, εμφανίζεται σε πολύ νεαρές ηλικίες, διότι τα 12-13 χρόνια, η ηλικία μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο είναι κρίσιμη και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ” κατέληξε.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Ευαισθησία…
Εκφραση ευαισθησίας για την πολιτιστική μας κληρονομιά αποτέλεσε η χθεσινή παρουσία ομάδας μαθητών του 10ου Γυμνασίου Βόλου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Παλιά Ηλεκτρική. Τα παιδιά, συνοδευόμενα από την διευθύντρια του Γυμνασίου Ελένη Αμουτζοπούλου, παρακολούθησαν την παρουσίαση του Λευκώματος για τον Βόλο, προκειμένου να εμπεδώσουν καλύτερα το πρόγραμμα που υλοποιούν για την αρχιτεκτονική κληρονομιά της περιοχής.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Αντιδράσεις
Εντονες αντιδράσεις προκαλεί στις Γλαφυρές ανακοίνωση που τοιχοκολλήθηκε στο ΚΑΠΗ και με την οποία ζητείται η εθελοντική συνδρομή των κατοίκων της περιοχής για να διατηρείται καθαρό το δημοτικό διαμέρισμα.
Μάλιστα πολλοί άρχισαν να γκρινιάζουν λέγοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει καθημερινή παρουσία της υπηρεσίας Καθαριότητας στην περιοχή, διότι με τον εθελοντισμό δουλειά δεν γίνεται… Εθελοντικά άλλωστε άντε να καθαρίσει κανείς την αυλή του σπιτιού του.
Β.Κ

Κανένας σεβασμός
Το μπελά τους έχουν βρει οι δικυκλιστές με τους οδηγούς των φορτηγών. Δεν φτάνει που μέχρι να γίνει ο Περιφερειακός διασχίζουν το κέντρο της πόλης, αναπτύσσουν ταχύτητες λες και είναι στην Εθνική Οδό και βέβαια κανένας σεβασμός στους δικυκλιστές. Λες και είναι υποχρεωμένος ο άλλος να ανεβεί μέχρι πεζοδρόμιο… για να περάσουν οι αετονύχηδες της ασφάλτου.
Κάπου πρέπει να μπει και ένα μέτρο, διότι τον Κ.Ο.Κ ούτως ή άλλως δεν τον σέβονται.
Β.Κ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου