ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Νέες υποσχέσεις Καραμανλή για το εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων

Ε, καλά. Αφού οι γαρίδες ραντίζονται με βορικό οξύ και γίνονται επικίνδυνες, θα προτιμήσουμε αστακούς και καραβίδες από οστρακόδερμα, να χουμε την υγειά μας.

Ολα κι όλα, η κυβέρνηση εξασφαλίζει την ισότητα για όλους τους Ελληνες στην πράξη. Πότε άλλοτε λαουτζίκος και βουλευτές τρώγαμε τα ίδια σκ…τά στο πιάτο μας; Σούπα από ψαροκόκαλα εκείνοι, από ψαροκέφαλα εμείς.

Στο πνεύμα των ημερών και ο Αλογοσκούφης. Καθαρά σαρακοστιανές οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων που περιλαμβάνει η εισοδηματική πολιτική.

Μοναδικής… καλαισθησίας, ευρηματικότητας, ιδιοφυούς σύλληψης και πρωτοποριακής πολιτικής η πρωτοβουλία του Λιμεναρχείου. Εβαλε πρόστιμο στο Δήμο Βόλου γιατί έφτιαχνε την ΑΡΓΩ κάτω από τέντα που δεν είχε άδεια για να στηθεί. Ε, ρε, έλεγχος που χρειάζεται στη γραφειοκρατική μιζέρια…

Σε ρυθμούς οριεντάλ, επί σκηνής Νίκολας, επισφραγίσθηκε η αποκατάσταση σχέσεων μεταξύ Ροδούλας και Παπατόλια. Γιατί εγώ τώρα υποψιάζομαι ότι η σκέψη που κυριαρχούσε ήταν «so you think you can dance»; Φταίει το οριεντάλ;

Η άλλη υποψία που έχω, είναι ότι κάποιοι ετοιμάζονται να έχουν… βαρύ κρυολόγημα για τη μέρα που θα ορισθεί κάποια επιδιωκόμενη σύσκεψη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου