ΤΟΠΙΚΑ

Στην κούρσα του πρωταθλητισμού συνεχίζει ο Ολυμπιακός

στην-κούρσα-του-πρωταθλητισμού-συνεχ-851206

Ακόμη ένα τρίποντο πρόσθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου στην προσπάθειά του να τερματίσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την Κυριακή την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα με 2-1 στο ΕΑΚ και η ικανοποίηση είναι έκδηλη στις τάξεις της ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν το σοκ του αυτογκόλ από τον Πέτρου στο 42 και ισοφάρισαν με τον Μπουντούρη να εκτελεί πέναλτι στο 82 , ένα πέναλτι που κέρδισαν οι ερυθρόλευκοι μετά την παράβαση του Δενδρινού που σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Το 2-1 έγινε στις καθυστερήσεις με τον Διαμάντη να εκμεταλλεύεται την λανθασμένη έξοδο του Κολαίτη στο 92. Ο Ολυμπιακός μπόρεσε και πήρε την νίκη που τον έστειλε μόνο στην 2η θέση μετά από το στραβοπάτημα και την ήττα της Λαμίας στα Τρίκαλα, αλλά και το ρεπό του Θερμαϊκού. Οι ερυθρόλευκοι έφθασαν τους 44 βαθμούς και υπολείπονται δύο πόντων από τον Πιερικό. Η βολιώτικη ομάδα πλέον καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας την ερχόμενη Κυριακή και, αν θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, πρέπει να κάνει ακόμη ένα ματς δικό της, δείχνοντας από το πρώτο λεπτό ποιος είναι το «αφεντικό».
Στον αγώνα με το Ναυπακτιακό συμπλήρωσαν κάρτες οι Πέτρου και Πακάλτσης με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε δυο ματς ο καθένας. Η ΠΑΕ θα ζητήσει οι δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές να απουσιάσουν από τα ματς κόντρα σε Πολύκαστρο και Αρτα, ώστε να δώσουν το παρών στα επόμενα δυο παιχνίδια με Αναγέννηση εκτός και Λαμία εντός.
Στην αναμέτρηση συμμετείχαν πραγματοποιώντας ντεμπούτο παράλληλα οι Σεσάι και Χατζής, με τον πρώτο να μην ικανοποιεί τις απαιτήσεις των ερυθρόλευκων, δείχνοντας ότι θέλει ακόμη περισσότερο χρόνο ώστε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Από την άλλη θετικότατη ήταν η παρουσία του Χατζή.
Αντίθετα με τους δυο παραπάνω, το ντεμπούτο του δεν θα πραγματοποιήσει ο Παναγιώτης Γκίτσης, μιας και έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ. Ο λόγος που οδήγησε την ΠΑΕ στην λύση αυτή ήταν ότι ο 33χρονος επιθετικός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι.
Στο πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα μπήκε από χθες τόσο ο Μασάντο όσο και ο Αλέξανδρος Βεργώνης που υπέφερε από τους κοιλιακούς του. Τραυματίας από το ματς της Κυριακής αποχώρησε ο Αλέξανδρος Γιακάκογλου, αλλά το πρόβλημά του δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και απλά οφείλεται στον βαρύ αγωνιστικό χώρο και στο ότι ο φέρελπις επιθετικός δεν είχε παιχνίδια συνεχόμενα στα πόδια του.

Σε απολογία η ΠΑΕ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β και Γ Εθνικής Κατηγορίας κάλεσε σε απολογία αύριο και ώρα 10 π.μ. την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Π. Παπαρίζο (βοηθός προπονητή) για το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Γ ΕΘΝΙΚΗ- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ
2 1
ΣΚΟΡΕΡ: 82Μπουντούρης, 92Διαμάντης – 42 Πέτρου(αυτ.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέτρου, Φλώρος, Πακάλτσης, Μπουντούρης, Διαμάντης, Γεωργιάδης-Θωμόπουλος, Κουκουλής, Δενδρινός, Φίλιππας, Φωτεινάτος, Μπιχόμπελε
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Ν. Τεβεκέλης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γλύκος, Πέτρου, Σαρρής, Καρατζάς (45Διαμάντης), Φλώρος, Αγγελόπουλος, Πακάλτσης, Τσάγγαρης, Μπουντούρης, Σεσάι (45Χατζής), Γιακάκογλου(62Γεωργιάδης)
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Κολαίτης, Θωμόπουλος, Κουκουλής, Δενδρινός, Ανδρεόπουλος, Τσούκλης, Φίλιππας (94Αγιτέ), Φωτεινάτος, Βασιλόπουλος, Νίκιτς, Μπιχόμπελε (80Καβαλλάρης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου