ΤΟΠΙΚΑ

Πεζοπορία από την Ενωση Γυμναστών Μαγνησίας

πεζοπορία-από-την-ενωση-γυμναστών-μαγ-67286

Η Ενωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.) διοργανώνει πεζοπορία στην Γκιώνα και την Καλοσκοπή, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.

Η Γκιώνα, είναι το ψηλότερο συγκρότημα της νότιας Ελλάδας και το πέμπτο της χώρας. Ο μεγάλος όγκος της απλώνεται ανάμεσα στα Βαρδούσια, την Οίτη και τον Παρνασσό. Το ιδιαίτερο στοιχείο της Γκιώνας είναι οι δύο μεγάλες χαράδρες της, η ξακουστή Ρεκά και το επιβλητικό Λαζόρεμα, που σκίζουν τον συμπαγή ασβεστόλιθο και διανοίγουν ένα τεθλασμένο κανάλι. Είναι ιδανικός τόπος για όσους αγαπούν τη φύση και την πεζοπορία. Η διαδρομή είναι εύκολη και διαρκεί περίπου 2.30 ώρες.

Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουν το τοπίο, τον καφέ και το μεσημεριανό φαγητό οι συμμετέχοντας. Επιστροφή στο Βόλο αργά το απόγευμα. Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.30 μπροστά από το Δημαρχείο του Βόλου. Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν εγκαίρως με την ταμία της Ε.Π.Φ.Α. κ. Νάνου Ιφιγένεια στο τηλέφωνο: 6977012359 καθώς θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου