ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε 35χρονος στον Αλμυρό από υψηλό πυρετό

πέθανε-35χρονος-στον-αλμυρό-από-υψηλό-πυ-851206

Ενας 35χρονος κάτοικος Αλμυρού, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες υπέφερε από υψηλό πυρετό, πέθανε ξαφνικά προχθές το πρωί σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και τους συμπολίτες του, οι οποίοι χθες το απόγευμα τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία. Πρόκειται για τον Αναστάσιο (Τάσο) Κιάκο, επιχειρηματία, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην νεολαία της πόλης, καθώς διατηρούσε καφετέρια στον πεζόδρομο του Αλμυρού. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως, καθώς η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε χθες από την ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, δεν μπόρεσε να τα προσδιορίσει και για το λόγο αυτό παραγγέλθηκαν ιστολογικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος που στο παρελθόν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε να έχει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και πυρετό. Το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υψηλός πυρετός που συνεχιζόταν παρά τα αντιπυρετικά που λάμβανε τον ανάγκασε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Ο υψηλός πυρετός (πάνω από 40ο ) συνεχίσθηκε και ο 35χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, του χορηγήθηκε ισχυρότερη αντιβίωση. Στις 6.30 το πρωί της Δευτέρας, ενώ κοιμόταν, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, (η οικογένεια του 35χρονου κάνει λόγο για μισή και πλέον ώρα καθυστέρηση), το οποίο και τον παρέλαβε μεταφέροντάς τον στο Κ.Υ. όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τους γιατρούς ο θάνατός του οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, χωρίς όμως να έχουν εντοπιστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Η κηδεία του Τάσου Κιάκου έγινε χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Αλμυρού, παρουσία πλήθος κόσμου, καθώς όπως προαναφέρθηκε ο 35χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 8 και 10 ετών, οι γονείς του και η αδελφή του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια κοντά τους ο αγαπημένος τους Τάσος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια, μέσω δικηγόρου, διερευνά τον θάνατο του 35χρονου, καθώς όπως ανέφεραν υπάρχουν ευθύνες, τόσο για την διάγνωση και την φαρμακευτική αγωγή, όσο και για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου