ΤΟΠΙΚΑ

Ψάχνουν για το θάνατο του 35χρονου

ψάχνουν-για-το-θάνατο-του-35χρονου-851206

Αίτηση στο Νοσοκομείο Βόλου με την οποία η οικογένεια του 35χρονου Τάσου Κιάκου, ζητά να πληροφορηθεί ποιες ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και ποια ήταν τα αποτελέσματά τους κατατέθηκε χθες από την δικηγόρο κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η οικογένεια του θανόντα, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ζητά να πληροφορηθεί εντός 24 ωρών ποια ήταν η διάγνωση που του έγινε από τον γιατρό που τον εξέτασε στο Νοσοκομείο Βόλου, ποιες ήταν οι εξετάσεις που του έγιναν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ποια ήταν η ακριβής φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε και τι ώρα εξήλθε από την παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και για ποιον λόγο του συνεστήθη να αποχωρήσει και να επιστρέψει σπίτι, όταν ο γιατρός είχε ενημερωθεί πλήρως για την εξέλιξη της υγείας του.
Ο 35χρονος που κηδεύτηκε προχθές παρουσία πλήθος κόσμου, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας παρουσίασε έντονες διαταραχές στο στομάχι, εμετό, διάρροια και υψηλό πυρετό. Λόγω των συμπτωμάτων που δεν υποχωρούσαν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου εκεί αφού εξετάστηκε έγινε διάγνωση γαστρεντερίτιδας και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή καθώς επίσης και ορός.
Παράλληλα η γιατρός που τον εξέτασε, του συνέστησε ότι εφόσον τα συμπτώματα δεν υποχωρήσουν εντός δύο ημερών, να επισκεφθεί την παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.
Τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν, αντίθετα επιδεινώθηκαν καθώς παρουσίασε υψηλότατο πυρετό (πάνω από 40ο). Την περασμένη Κυριακή ο Τάσος Κιάκος προσήλθε στα επείγοντα περιστατικά της Β Παθολογικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου. Εκεί επιμελητής παθολόγος ιατρός του χορήγησε διαφορετική φαρμακευτική αγωγή και του συνέστησε να επιστρέψει στο σπίτι, όπου συνέχισαν τα συμπτώματα να είναι έντονα.
Αφού κοιμήθηκε στις 4 το πρωί, στις 5.30 ξύπνησε με συμπτώματα πνιγμού και πριν αφιχθεί το ασθενοφόρο είχε εκπνεύσει.
Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως, καθώς η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε από την ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνη Λεονταρή δεν μπόρεσε να τα προσδιορίσει και για το λόγο αυτό παραγγέλθηκαν ιστολογικές εξετάσεις.
Ο Τάσος Κιάκος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην νεολαία της πόλης, καθώς διατηρούσε καφετέρια στον πεζόδρομο του Αλμυρού. Η κηδεία του έγινε προχθές από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Αλμυρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου