ΤΟΠΙΚΑ

Δικαστικά κατά ΜΜΕ για «οργανωμένη τρομοκρατία» θα προσφύγει η Ενωση Ξενοδόχων

δικαστικά-κατά-μμε-για-οργανωμένη-τρ-671669

Δικαστικά κατά ορισμένων ΜΜΕ για «οργανωμένη τρομοκρατία» αναφορικά με την κατάσταση στο Πήλιο θα προσφύγει η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Διοίκησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ενωσης Ξενοδόχων:

“Η Ενωση Ξενοδόχων Ν Μαγνησίας ανακοινώνει: Μετά τον τελευταίο θόρυβο από κάποια μέσα τα οποία μιλούσαν για κλεισμένους δρόμους στο Πήλιο και για εγκλωβισμένα οχήματα τη στιγμή κατά την οποία δεν υπήρχε ίχνος χιονιού σε κάποιες περιοχές επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος της προκείμενου να σταματήσει αυτή η οργανωμένη τρομοκρατία.

Για εμάς υπάρχουν μόνον οι επίσημες ανακοινώσεις των έγκριτων μετεωρολόγων αλλά πάνω απ’ όλα οι οδηγίες τη πολιτικής προστασίας.

Πρέπει όλοι να είναι σίγουροι ότι πρώτη μας μέριμνα είναι η ασφάλεια των επισκεπτών.

Έτσι λοιπόν καλεί τούς επισκέπτες να έρθουν στην περιοχή μας η οποία είναι ασφαλής. Είναι φυσικά σαφές ότι πρέπει να υπάρχουν αλυσίδες στα οχήματα και οι οδηγοί να υπακούουν στις οδηγίες της τροχαίας.

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από την πολιτική προστασία προκειμένου οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί έτσι ώστε να απολαύσουν οι επισκέπτες τις διακοπές τους.

Σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι απαγορεύτηκε η κίνηση των βαρέων οχημάτων για το τριήμερο μιά απόφαση την οποία χαιρετίζουμε προκείμενου να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες παλαιότερων καταστάσεων.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι το χιονοδρομικό κέντρο θα λειτουργήσει αν το επιτρέψουν οι συνθήκες το Σάββατο 5/1/2019.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια τους Δήμους την αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου