ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα αγάπης έστειλαν οι «Μαμάδες της Μαγνησίας»

μήνυμα-αγάπης-έστειλαν-οι-μαμάδες-τη-670008

Συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα είδη στο κοινωνικό παντοπωλείο Βόλου

Το κοινωνικό δίκτυο «Μαμάδες της Μαγνησίας», στο πλαίσιο της κοινωνικής του φροντίδας και σε συνέχεια της πολυετούς φιλανθρωπικής του δράσης, κατέθεσε την προσφορά του στο κοινωνικό παντοπωλείο Βόλου στις 2 Ιανουαρίου 2019.

Η φιλόλογος, διαχειρίστρια του δικτύου «Μαμάδες της Μαγνησίας» Δωροθέα Πέρπερα ευχαριστεί θερμά τα μέλη του δικτύου που στήριξαν και ενίσχυσαν τη συγκεκριμένη δράση αλληλεγγύης.

«Η ανταπόκριση και η ευαισθητοποίηση των μαμάδων ήταν πολύ συγκινητική. Tα μέλη του δικτύου μας έχουν έμπρακτα αποδείξει τα τελευταία πέντε χρόνια την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, τις ευπαθείς ομάδες ανθρώπων και το παιδί. Για άλλη μια φορά οι «Μαμάδες της Μαγνησίας» με την ενεργή κοινωνική συμμετοχή τους γίνονται παράδειγμα ανιδιοτελούς αγάπης, ανθρωπιάς και προσφοράς στα παιδιά τους και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια», ανέφερε η κ. Πέρπερα και συνεχίζει:

«Στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας, παρά την οικονομική κρίση και την ψυχολογική φθορά, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά στη ζωή κάποιων άλλων ανθρώπων. Ανθρωποι που έχουν βαθιά ριζωμένη μέσα τους την έννοια της αλληλεγγύης, της πίστης και της αγάπης στον συνάνθρωπο.

Το δίκτυο μαμάδων θεωρεί πως ο εθελοντισμός αφορά σε όλους και συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργή συμμετοχή και τη συνύπαρξη και εμπλουτίζει την καθημερινότητά μας».

Η κ. Πέρπερα ευχαριστεί το προσωπικό του κοινωνικού παντοπωλείου Βόλου και τον υπεύθυνο Κώστα Στάμο για την άψογη συνεργασία και εύχεται στα μέλη και τους φίλους του δικτύου «Μαμάδες της Μαγνησίας» υγεία, ευτυχία, ελπίδα και συνεχή αξιοσύνη και δυνατότητα εφαρμογής αντίστοιχων πράξεων και στο μέλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου