ΤΟΠΙΚΑ

Εν αναμονή του Αφόνσο στη Νίκη

εν-αναμονή-του-αφόνσο-στη-νίκη-851206

Την ώρα που ο Δημήτρης Μπαλάφας δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος περιμένει τον Αφόνσο μέχρι αύριο να δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να αποφασίσει, αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παιχνίδι στην Τρίπολη. Οι δυο τους αποτελούν τους «πύργους» στο κέντρο της αμυντικής παράταξης και χάρη στην δική τους σταθερή παρουσία και σωστή συνεργασία, η κυανόλευκη άμυνα παρουσιάζεται άτρωτη τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Νίκη δεν έχει δεχτεί γκολ για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και με δεδομένη την απουσία του αρχηγού, το τεχνικό τιμ ελπίζει τουλάχιστον ότι ο Πορτογάλος θα μπορέσει να δώσει το παρών.
Στο «ποινολόγιο» μαζί με τον Μπαλάφα βρίσκεται και ο Γκάγκας. Οι δυο αυτές απουσίες αναγκάζουν τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να «ανακατέψει την τράπουλα» και να παρατάξει με αλλαγές την ενδεκάδα, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό σχήμα, με τον Βούζελα που επιστρέφει από τιμωρία να διεκδικεί θέση στα αρχικά του πλάνα, όπως και οι Κουτσογιάννης και Παυλίδης.
Χθες η προετοιμασία της Νίκης κύλησε χωρίς απρόοπτα ενόψει της εξόδου στον Αστέρα. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος εκτός του Αφόνσο, είδε και τον Αρτσε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ιδιαίτερη ανησυχία και το τεχνικό τιμ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του για το ματς με τον Αστέρα.
Στη Ν. Ιωνία γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής ένα από τα δυνατότερα συγκροτήματα της κατηγορίας, που χθες με τη νίκη του επί του Πανσερραϊκού σε εξ αναβολής ματς έπιασε την Καστοριά στην δεύτερη θέση και αποτελεί από τα φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Με οδηγό τη νίκη επί του πρωτοπόρου Λεβαδειακού ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και οι παίκτες του δηλώνουν έτοιμοι να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα και να διατηρήσουν το αήττητο για έκτο παιχνίδι, πραγματοποιώντας παράλληλα ένα ακόμη βήμα για την παραμονή τους.
Ο Παναγόπουλος στην Τρίπολη
Ο Δημήτρης Παναγόπουλος από τον Σύνδεσμο Διαιτητών της Αθήνας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Νίκης. Ο εν λόγω ρέφερι έχει σφυρίξει ξανά το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας σε δυο εκτός έδρας παιχνίδια στην Γ’ Εθνική. Στο ένα είχε φέρει ισοπαλία στο Λεωνίδιο, ενώ στο δεύτερο είχε αποσπάσει διπλό στα Χανιά. Βοηθοί του θα είναι ο Π. Μαστροδήμας από την Αθήνα και ο Γ. Ασημακόπουλος από την Μεσσηνία με 4ο τον Π. Κωνσταντινέα (Μεσσηνίας).
«Εκστρατεία» στην Τρίπολη
Εκδρομή στην Τρίπολη διοργανώνουν το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και ο Σ. Φ. Blue Angels. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Blue Club: «Μπράβο στους παίκτες μας που είναι ψυχάρες. Ετσι πρέπει κάθε Κυριακή. Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας: Διοίκηση και κόσμος. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Τρίπολη. Αναχώρηση Σάββατο μεσημέρι, διανυκτέρευση στο Ναύπλιο και την Κυριακή στην Τρίπολη για τον αγώνα της Νικάρας μας.
Blue Angels: «Ο Σ. Φ. Blue Angels διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Νίκη Βόλου. Ολοι στην Τρίπολη γιατί δε σε αφήσαμε μόνη ποτέ Νικάρα. Δηλώσεις συμμετοχές στα γραφεία του συνδέσμου «Κρήτης με Μαιάνδρου» μέχρι Σάββατο βράδυ 17 Μαρτίου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου