ΤΟΠΙΚΑ

Ν.Δ. Μαγνησίας: Κρατήσαμε τις δυνάμεις μας

ν-δ-μαγνησίας-κρατήσαμε-τις-δυνάμεις-μ-668376

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος σήμερα στη ΝΟΔΕ

Ανόρθωση ηθικού, μετά την εκλογική ήττα της 25ης Ιανουαρίου, επιδιώκει η Ν.Δ. και σε τοπικό επίπεδο, με τη σύγκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας στις 12 σήμερα το μεσημέρι και μοναδικό θέμα την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Την εισήγηση στο κομματικό όργανο, που ακόμη δεν έχει συνέλθει από τις βαριές καταγγελίες της πρώην βουλευτού για προεκλογική δράση παρακράτους και οπλαρχηγών στην τοπική Ν.Δ., θα κάνει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Γ. Κίτσιος, ο οποίος αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με προηγούμενες δημόσιες τοποθετήσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μαγνησία.

«Οι εκλογές δεν έγιναν με τη θέλησή μας, δεν έγιναν στο τέλος της κυβερνητικής θητείας και πραγματοποιήθηκαν σε μια περίοδο με μνημόνια, με ανεργία και την οικονομική πολιτική να αποτελεί κυρίαρχο ζήτημα.

Στη Μαγνησία, επανέλαβε στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ο κ. Κίτσιος, κρατήσαμε τις δυνάμεις μας. Πέσαμε 2,81% από τον Ιούνιο του 2012, ενώ ανεβήκαμε περίπου 4 μονάδες από τις Ευρωεκλογές. Επίσης η διαφορά μας από το πρώτο κόμμα, ήταν τώρα στις 8,5 περίπου ποσοστιαίες μονάδες όταν το 2009 είχαμε διαφορά από το ΠΑΣΟΚ με 10,45%.

Το κόμμα ανταποκρίθηκε επίσης με επάρκεια στις απαιτήσεις του προεκλογικού αγώνα, ενώ υπήρξε και κάλυψη κατά 90% περίπου θέσεων εκλογικών αντιπροσώπων», κατέληξε ο κ. Κίτσιος.

Υπενθυμίζεται πως η Ν.Δ. πανελλαδικά έχασε 1,85% από το 2012 (από 29,66% στο 27,81%), στη Μαγνησία 2,81% (από 27,78% σε 24,97%) και στην υπόλοιπη Θεσσαλία -3,32% στη Λάρισα, -4,43% στην Καρδίτσα και -0,87% στα Τρίκαλα.

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου