ΤΟΠΙΚΑ

Χάνει τη σεζόν ο Σισά λόγω χιαστών …νίκη θέλει αύριο ο Ολυμπιακός

χάνει-τη-σεζόν-ο-σισά-λόγω-χιαστών-νί-851206

Με την Αναγέννηση Άρτας παίζει αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου και όλοι περιμένουν τους ερυθρόλευκους να κάνουν ακόμη ένα βήμα τίτλου, αφού η διαφορά από τον πρωτοπόρο Πιερικό βρίσκεται μόλις στους δύο βαθμούς.
Η αυριανή αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν πρόκειται να είναι, αν αναλογιστεί κανείς την απουσία τριών βασικότατων παικτών, στους οποίους προστέθηκε ακόμη ένας. Πρόκειται για τους τιμωρημένους Πέτρου και Πακάλτση που θα εκτίσουν αύριο την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους. Μαζί με τους δύο έμπειρους, λόγω τραυματισμού θα απουσιάσει ο Παναγιώτης Γλύκος αλλά και ο Μπέντζαμιν Ντοντέμ Σεσά, που γύρισε το γόνατό του την Κυριακή την ώρα που ο Κώστας Σταματίου τον υπολόγιζε για την βασική ενδεκάδα και περίμενε από τον ποδοσφαιριστή της Σιέρα Λεόνε να καλύψει το χαμένο έδαφος της αγωνιστικής απραξίας. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος και κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης προπόνησης πήγε να περάσει τον Κοντοβά στο εσωτερικό δίτερμα και γύρισε το γόνατό του. Οι φόβοι πως ο παίκτης υπέστη ρήξη χιαστών επιβεβαιώθηκαν μετά και την χθεσινή νέα διάγνωση, με αποτέλεσμα ο παίκτης να τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της περιόδου. Πρόκειται για μια στιγμή ατυχίας που χτύπησε την πόρτα τόσο των ερυθρολεύκων όσο και του ποδοσφαιριστή, αφού είχε κληθεί να συμμετάσχει και στην εθνική της χώρας του για το Κόπα Άφρικα και θα έφευγε στις 23 Μαρτίου, προκειμένου να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Ο Ολυμπιακός πάντως προετοιμάζεται τις τελευταίες 14 ημέρες για την απουσία των τριών με το τελευταίο φιλικό παιχνίδι να δείχνει πως ο Αλμυριώτης τεχνικός θα εμπιστευθεί για πρώτη φορά στην θητεία του στον Ολυμπιακό τον Χρήστο Κοντοβά, μιας και ο Πάυλος Γεώργογλου θα καθίσει στον ερυθρόλευκο πάγκο και θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά την μεταγραφή του τον Ιανουάριο. Στην θέση του κεντρικού αμυντικού δοκιμάζεται ο Θοδωρής Μητράκας που δεν έχει εμπειρίες ως κεντρικός αμυντικός αλλά ως αμυντικός χαφ. Βέβαια η εμπειρία που έχει ο Μητράκας για αυτή την θέση είναι μεγάλο προσόν. Βέβαια εάν ο Ακπαρίδης μπορέσει και εξασφαλίσει άδεια από το κέντρο στο οποίο υπηρετεί την θητεία του, τότε μπορούμε να πούμε πως διεκδικεί και αυτός την θέση του αμυντικού μιας και η παρουσία του ως αλλαγή στο ματς με το Πολύκαστρο συμμάζεψε την αμυντική λειτουργία των Βολιωτών. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Χατζής είναι το φαβορί να πάρει την θέση του Πακάλτση σε μια θέση πάντως που μπορεί να αγωνιστεί και ο Μητράκας έστω ως αλλαγή, αν δεν προτιμηθεί στην άμυνα.
Η ερυθρόλευκη αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα στους παίκτες από των Κώστα Σταματίου
μετά το πέρας του πρωινού προγράμματος που θα κινηθεί σε ήρεμα πλαίσια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου