ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στις Ασπρες Πεταλούδες

δωρεά-αναπηρικού-αμαξιδίου-στις-ασπρ-667377

Eνα αναπηρικό αμαξίδιο θα χορηγηθεί ως δωρεά στο Ιδρυμα Ατόμων με Βαριά Νοητική Υστέρηση «Ασπρες Πεταλούδες» Μαγνησίας από τη βιομηχανία εμφιαλώσεως φυσικού μεταλλικού νερού «Κωστηλάτα».

Η εταιρεία «Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε.» ιδρύθηκε το 2007 στην Άρτα, έχοντας ως αποκλειστική δραστηριότητα την εμφιάλωση και διάθεση φυσικού μεταλλικού νερού, η οποία ξεκίνησε το 2011. Οι εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου εργοστασίου, όπου γίνεται η εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού, βρίσκονται σε υψόμετρο 1.450μ. στα Αθαμανικά Όρη ή αλλιώς γνωστά ως Τζουμέρκα. Η διάθεση των προϊόντων γίνεται κυρίως στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Σαουδική Αραβία.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας με αφορμή τη συγκεκριμένη δωρεά επισημαίνεται ότι «το νερό «Κωστηλάτα» με γνώμονα την κοινωνική ένταξη, την αυτονομία, τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την ευελιξία των ατόμων με κινητική αναπηρία προχώρησε στη δωρεά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα», καθώς και στη χορηγία σημαντικών ποσοτήτων νερού για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ, επιδιώκοντας να ενισχύσει με τον τρόπο αυτόν το πολύ σημαντικό έργο της Εταιρείας, αλλά και να επιστρέψει στην κοινωνία την προστιθέμενη αξία που καθημερινά της προσδίδουν οι καταναλωτές με την εμπιστοσύνη τους.

Για το νερό Κωστηλάτα η κοινωνική ευθύνη αποτελεί στάση ζωής και η έμπρακτη προσφορά αποτελεί την απόλυτη μετουσίωση του κοινωνικού οράματος της εταιρείας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου