ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Τραπέζωμα
«Αποζημίωση» για την καλή πορεία που είχε η μικτή παίδων εκτός από τα πολλά μπράβο και τις διακρίσεις θα είναι και ένα τραπέζωμα για το οποίο φρόντισε και ο κυρ Αντώνης.

Γλίτωσε την έδρα
Επιτυχία θεωρείται για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου το ότι γλίτωσε την τιμωρία της έδρας, αφού η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή ήταν η αυστηρή έγγραφη επίπληξη. Ο Ολυμπιακός με καλή νομική υποστήριξη κατάφερε να μην τιμωρηθεί η ομάδα, ενώ θυμίζουμε ότι προχθές μικρή ήταν και η τιμωρία για τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Τσώλη που τιμωρήθηκε δύο αγωνιστικές.

-Τη νέα σεζόν ξανά
Στη νέα αγωνιστική περίοδο θα επιστρέψει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός επιθετικός της Αρσεναλ είχε υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο στις 21 Ιανουαρίου, στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η επιστροφή του θα μπορούσε να επισπευσθεί. Ομως, από τη στιγμή που η Αρσεναλ δεν διεκδικεί απολύτως τίποτα στις 45 ημέρες που υπολείπονται έως το τέλος της σεζόν, δεν υπήρχε λόγος να παρθεί τέτοιο ρίσκο.
«Το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί ξανά στην τρέχουσα περίοδο. Μιλήσαμε με τους γιατρούς και μας είπαν ότι είναι προτιμότερο να παραμείνει εκτός δράσης, παρά να ρισκάρει την επιστροφή του. Δεν πρόκειται να το διακινδυνεύσουμε μόνο και μόνο για να παίξει σε ένα-δυο ματς» είπε ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.

Προεπιλογή
Από τώρα για τη νέα περίοδο σκέφτονται στην ΕΠΣΘ και για τις μικτές ομάδες και για το λόγο αυτό άρχισαν οι προεπιλογές για νέους και παίδες. Όχι πως δεν γνωρίζουν τους παίκτες, αλλά καμιά φορά, κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να χαθεί ένα ταλέντο που δεν το έχουν δει κάποιοι επειδή δεν παίζει στην ομάδα του.

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ
Τέταρτο χρυσό μετάλλιο και τρίτο παγκόσμιο ρεκόρ για τον Μάικλ Φελπς, τον μεγάλο πρωταγωνιστή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης της Μελβούρνης. Ο Αμερικανός σούπερ-σταρ πήρε τη νίκη στον τελικό των 200μ. μικτή ατομική με χρόνο 1:54.98, ξεπερνώντας κατά πολύ το 1:55.84 που είχε πετύχει πέρυσι τον Αύγουστο, στη Βικτόρια του Καναδά. Το «φαινόμενο» της παγκόσμιας κολύμβησης έκανε ένα ακόμη βήμα για να καταρρίψει και το ρεκόρ των έξι χρυσών μεταλλίων σε μία διοργάνωση, που έχει από το 2001 στη Φουκουόκα ο Ιαν Θορπ, καθώς του απομένουν άλλα τέσσερα αγωνίσματα.

Ευαισθησίες
Ο Γιώργος Παγωνόπουλος μπορεί να μην σφυρίζει στα γήπεδα …από τη μέρα που εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος αλλά σίγουρα …δεν σφυρίζει αδιάφορα σε όσα αφορούν στη διαιτησία. Ο επί πολλά χρόνια διαιτητής παραμένει στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών, προσπαθεί για την αναβάθμιση του χώρου, εκπροσωπεί τη Νομαρχία σε πολλά αθλητικά γεγονότα, ενώ σε πρόσφατο Νομαρχιακό Συμβούλιο αποχώρησε, όταν του τηλεφώνησαν ότι χτυπήθηκε διαιτητής σε γήπεδο, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον του.

Κάτι μαγειρεύουν
Κάτι φαίνεται πως μαγειρεύουν στην ΕΣΚΑΘ και γι’ αυτό δεν βγήκε το πρόγραμμα και δεν ορίστηκαν οι αγώνες μπαράζ. Από τη μία είναι οι ενστάσεις, από την άλλη οι εντάσεις και από την άλλη οι πιέσεις.

Αλλάζει έδρα
Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που είναι την Κυριακή με την Καβάλα αλλάζει και έδρα η γυναικεία ομάδα του Βόλος 2004, αφού αντί για το Πανθεσσαλικό που χρησιμοποιούσε ως τώρα, ο αγώνας αυτός ορίστηκε στο ΕΑΚ Βόλου.

Τραγική κατάληξη
Τραγική κατάληξη είχαν τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην λεωφόρο Λαυρίου στην Παιανία, λίγο πριν τον αγώνα βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για το κύπελλο Ελλάδος.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ένας από τους έξι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, άφησε την τελευταία του πνοή πριν φτάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο άτυχος νέος, 25 ετών, είχε παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στη λεωφόρο Λαυρίου.
Ένας από τους τραυματίες είναι ένας 22χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μαρκό, ο οποίος δεν είχε σχέση με τα επεισόδια, αλλά του επιτέθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Τουρνουά
Τουρνουά νέων και παίδων προετοιμάζουν στην ΕΠΣΘ για την καλύτερη προβολή της δουλειάς που γίνεται, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για να φιλοξενηθεί το καλοκαίρι αντιπροσωπεία από το Νις της Σερβίας που φιλοξένησε πέρυσι τη μικτή ΕΠΣΘ.

Ποινή
Ο Παναγιώτης Τσώλης μπορεί να τιμωρήθηκε μόνο με δύο αγωνιστικές από τον Αθλητικό Δικαστή, αλλά η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού του επέβαλε πρόστιμο 200 ευρώ για την συμπεριφορά του στον προηγούμενο αγώνα στο Βόλο.

Προεπιλογή
Από τώρα για τη νέα περίοδο σκέφτονται στην ΕΠΣΘ και για τις μικτές ομάδες και για το λόγο αυτό άρχισαν οι προεπιλογές για νέους και παίδες. Όχι πως δεν γνωρίζουν τους παίκτες, αλλά καμιά φορά κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να χαθεί ένα ταλέντο που δεν το έχουν δει κάποιοι, επειδή δεν παίζει στην ομάδα του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου