ΤΟΠΙΚΑ

Σε ζεστή ατμόσφαιρα το Σωματείο «Ιππόκαμπος» έκοψε την πίτα του

σε-ζεστή-ατμόσφαιρα-το-σωματείο-ιππό-665613

Την περασμένη Παρασκευή με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων

Με ιδιαίτερη επιτυχία, το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση – κοπή πίτας, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 & ώρα 21:00 στο εστιατόριο «Κ.Χ. 1948».

Σε μια ζεστή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα, τα μέλη του Σωματείου και οι φίλοι αντάλλαξαν ευχές για την καινούργια χρονιά και διασκέδασαν μέχρι αργά.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Βαρνάβας εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, ο οποίος, όπως αναφέρει το Σωματείο, όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε πολύτιμος συμπαραστάτης και αρωγός στην ομολογουμένως πολύ δύσκολη προσπάθεια του «Ιππόκαμπου».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κώστας Δελημήτρος και Χρήστος Μπουκώρος.

Το παρών έδωσαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μαγνησίας Γιώργος Καλτσογιάννης.

Το Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, εκπροσώπησε η Αντιπρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου, Δανάη Χαριτάκη, ενώ παρευρέθηκε επίσης η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βόλου (ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ) Αναστασία Μορφογιάννη, η Υπεύθυνη του Συνεταιρισμού ΑμεΑ «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ», η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Μαγνησίας, Νικολέτα Τσαμάνδουρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάνος Σκοτινιώτης και Σπύρος Μαβίδης καθώς και ο πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλης Ηλιόπουλος.

Ιδιαίτερη τιμή για το Σωματείο αποτέλεσε, η παρουσία του Αντιπροέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας & Πρόεδρος Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας Βασίλη Γιαννάκου, καθώς και της Γεν. Γραμματέας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας & Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ, Ουρανίας Καρανικόλα.

Ο «Ιππόκαμπος» ευχαριστεί την Κοινωφελή Επιχείρηση Βόλου για τη διάθεση του λεωφορείου, καθώς και σε όλα τα μέλη και φίλους του Σωματείου που έδωσαν το παρόν.

Επιπλέον ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες της πόλης με τη βοήθεια των οποίων πραγματοποιήθηκε η σχετική λαχειοφόρος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου