ΤΟΠΙΚΑ

Κακόβουλες καταγγελίες για κέντρα διασκέδασης

κακόβουλες-καταγγελίες-για-κέντρα-δι-665439

Πολλές φορές κατευθυνόμενες καταγγελίες, που κανείς δε γνωρίζει τι σκοπούς εξυπηρετούν, γίνονται το τελευταίο διάστημα σε καταστηματάρχες των Αλυκών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνονται έλεγχοι από αστυνομικές αρχές σε καταστήματα που δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμή για τίποτα.

Θύμα τέτοιων καταγγελιών έπεσε πρόσφατα το νυχτερινό κέντρο «Σουίπας Παλλάς» στις Αλυκές σχετικά με ηχορύπανση, καθώς στο μαγαζί πραγματοποιήθηκαν καλοκαιρινές μουσικές εκδηλώσεις.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για κακόβουλες καταγγελίες, καθώς το νυχτερινό κέντρο διαθέτει σύγχρονο σύστημα ηχομόνωσης και ο ήχος δεν διαπερνά τις εγκαταστάσεις του κτιρίου, πόσο μάλιστα να ενοχλεί τους περίοικους.

Την αναστάτωση στους καταστηματάρχες των Αλυκών προκαλεί ομάδα πολιτών, που εξαπολύει ψευδείς καταγγελίες για διάφορους λόγους κάθε φορά, προσπαθώντας να βλάψει κυρίως τους καταστηματάρχες που βρίσκονται στην περιοχή.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι, ενώ θα μπορούσαν να καλέσουν απευθείας την αστυνομία για να προβεί σε ελέγχους (π.χ για ηχορρύπανση), επιλέγουν να κάνουν τις καταγγελίες την επόμενη ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει σχετικός έλεγχος και κατ’επέκταση να διαπιστωθούν οι ψευδείς καταγγελίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου