ΤΟΠΙΚΑ

Μικροβιολόγος ο 6ος γιατρός που θα διοριστεί στο Αχιλλοπούλειο

μικροβιολόγος-ο-6ος-γιατρός-που-θα-διορ-66528

Ο φάκελός του για διορισμό εστάλη στο υπουργείο Υγείας

Αλλη μία κρίση, η έκτη κατά σειρά, που αφορά σε μικροβιολόγο γιατρό, ο οποίος θα απασχοληθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ολοκληρώθηκε χθες από το ειδικό συμβούλιο του Αχιλλοπουλείου με την αποστολή του φακέλου του στο υπουργείο Υγείας.

Συνεχίζονται οι κρίσεις από το ειδικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Βόλου. Την τρέχουσα εβδομάδα το πενταμελές συμβούλιο εξέδωσε δύο ομόφωνες αποφάσεις για διορισμό γιατρών.

Μετά τη γνωμοδότηση για τον παιδίατρο που θα απασχοληθεί στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, το συμβούλιο κρίσεων ολοκλήρωσε την προβλεπόμενη διαδικασία και για το μικροβιολόγο.

Στο Νοσοκομείο Βόλου απασχολούνται ήδη πέντε μικροβιολόγοι, όμως καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, όπως είναι αιματολογικές εξετάσεις, βιοχημικές, καλλιέργειες κ.α.

Την ερχόμενη εβδομάδα το συμβούλιο κρίσεων θα εξετάσει τους φακέλους άλλων δύο – τριών γιατρών, ενώ εκτιμάται ότι τέλη Οκτωβρίου θα υπάρχει σαφής εικόνα για τις διεκδικήσεις της Διοίκησης του Αχιλλοπούλειου με την ευκαιρία του ξεπαγώματος των 26 προσλήψεων.

Προς στιγμήν για τους υπόλοιπους δεκαεφτά – δεκαοχτώ γιατρούς υπάρχει θολό τοπίο, καθώς όταν πάγωσαν οι προσλήψεις το 2011, δεν υπήρχαν καν εισηγήσεις από την αρμόδια επιτροπή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου