ΤΟΠΙΚΑ

Στη Ν. Ιωνία περιμένουν την δική τους Ανάσταση…

στη-ν-ιωνία-περιμένουν-την-δική-τους-αν-851206

Οι παίκτες της Νίκης έφυγαν χθες με τριήμερη άδεια για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους προκειμένου να περάσουν κοντά στις οικογένειές τους τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Απαντες όμως στη Ν. Ιωνία περιμένουν από την ερχόμενη εβδομάδα την δική τους αγωνιστική ανάσταση, ελπίζοντας ότι το ματς με τον Πανθρακικό την ερχόμενη Κυριακή θα είναι αυτό που θα αποτελέσει το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή τους στην Β Εθνική.
Την πίστη του ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει την σωτηρία της εξέφρασε σε χθεσινή εκδήλωση της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος Πέτρος Καϊμακάμης. «Ακολουθεί η δική μας ανάσταση», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είμαι πεπεισμένος πως τους μήνες των παθών που περνάει η ομάδα μετά απ’ όλα αυτά που όλοι γνωρίζουμε ότι έγιναν το καλοκαίρι, θα ακολουθήσει η αγωνιστική ανάσταση της Νίκης, έπειτα από τις μεγάλες προσπάθειες του Σταύρου Διαμαντόπουλου και των ποδοσφαιριστών», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ και έπειτα μιλώντας προς τους παίκτες τους είπε: «Να δώσετε αυτό που όλοι οι φίλαθλοι και οι οπαδοί περιμένουν. Καλή ανάσταση με υγεία και αγωνιστική έξαρση, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε όμορφες στιγμές στην συνέχεια. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας».
Ο κ. Καϊμακάμης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πρόσφατα γεγονότα με τα επεισόδια βίας και στα μέτρα της κυβέρνησης, λέγοντας ότι ήδη έχει ξεκινήσει από τη Νίκη μια προσπάθεια για να καταπολεμηθούν τέτοια φαινόμενα. Μάλιστα κάλεσε τους φιλάθλους να πλαισιώσουν την ομάδα και την διοίκηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα μέτρα αυτά δεν αφορούν στους συνδέσμους της Νίκης, που δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμή για τέτοιου είδους επεισόδια. Πιστεύουμε ότι θα τους έχουμε κοντά μας».

«Δίνουμε την υπέρτατη μάχη»
«Δίνουμε την υπέρτατη μάχη», είπε ο Σταύρος Διαμαντόπουλος σε μια σύντομη ομιλία του με τους παίκτες, θέλοντας για ακόμη μια φορά να τους υπενθυμίσει ότι μετά το ρεπό τους περιμένει δύσκολο έργο. Ο έμπειρος τεχνικός που δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την διοίκηση είπε: «Ευχαριστώ την διοίκηση γιατί βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ομάδα, οικονομικά και ηθικά. Ξέρετε πώς λειτουργώ και ποια είναι η φιλοσοφία μου. Δίνουμε την υπέρτατη μάχη για την παραμονή μας», τόνισε και ζήτησε παράλληλα από τους ποδοσφαιριστές του να είναι λίγο φειδωλοί στις καταχρήσεις αυτές τις μέρες.

«Πιστεύουμε σε εσάς»
Παρών στην χθεσινή εκδήλωσε ήταν και ο πρόεδρος του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Γιώργος Τσιοπράς. Με πρωτοβουλία του συγκεκριμένου συνδέσμου συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό που μοιράστηκε στους παίκτες. Ο πρόεδρος του Blue Club προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές: «Πιστεύουμε στην αξία σας, πιστεύουμε σε εσάς. Χρειάζεται να κερδίσουμε το ματς με τον Πανθρακικό για να μας φύγει το άγχος που έχουμε από την αρχή της σεζόν», είπε.

Δώρα από την ΠΑΕ
Η χθεσινή εκδήλωση ήταν όμως για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και η ΠΑΕ δεν παρέλειψε να τους δώσει τα Πασχαλινά τους δώρα. Ολοι έφυγαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους με ένα κατσικάκι δώρο από την διοίκηση και τσουρέκια. Το ραντεβού στο γήπεδο έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα το απόγευμα. Στη χθεσινή εκδήλωση παρευρέθησαν ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Σταμουλάκης, ο κ. Βαλαχής, καθώς και ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάκης Μπαλής.

Πρόβλημα με Μουρατίδη
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Λάζαρος Μουρατίδης. Ο 25χρονος επιθετικός, τραυματίστηκε στο πόδι στο φιλικό με τον Εθνικό Ολυμπιακό και πονάει στην φτέρνα. Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι, αλλά χθες θα επισκέπτονταν γιατρό στην Θεσσαλονίκη για την διάγνωση του τραυματισμού του. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος περίμενε με ιδιαίτερη αγωνία να μάθει τα νέα, καθώς ο Μουρατίδης αποτελεί σταθερή αξία στα τελευταία παιχνίδια στην επιθετική γραμμή και μια ενδεχόμενη απουσία του από το ματς με τον Πανθρακικό σίγουρα θα ήταν πρόβλημα για το τεχνικό τιμ.

«Κλούβα» ίσως και φέτος
Σύντομα ξεκινούν τα έργα στο Παντελής Μαγουλάς. Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα είναι σύμφωνα με τον κ. Πέτρο Καϊμακάμη το νούμερο ένα θέμα στην ανακαίνιση του γηπέδου. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ υποστήριξε ότι η Νίκη θα προσπαθήσει να προλάβει να δώσει και φέτος εντός έδρας αγώνες στην «κλούβα». Στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της και στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, έχει ανάγκη μια καυτή έδρα, όπως το Παντελής Μαγουλάς.

Περιμένουν χρήματα από τον Δήμο
Τα υπόλοιπα 50.000 ευρώ από την αγορά των φετινών εισιτηρίων διαρκείας περιμένουν στη Νίκη. Ο Δήμαρχος κ. Παύλος Μαβίδης έδωσε τα πρώτα 10.000 που αφορούσαν εισιτήρια από τον περσινό τελευταίο αγώνα της Νίκης με την Καστοριά στο Πανθεσσαλικό. Κάποιες πληροφορίες όμως ανέφεραν χθες ότι δυσκολεύεται να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, ενισχύοντας την ομάδα σε μια κρίσιμη στιγμή. Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης από την πλευρά του σχολιάζοντας το γεγονός, είπε πώς η Νίκη στηρίζεται κυρίως στις δικές της δυνάμεις και στους φιλάθλους της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου