ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Κληρώνει
Το 4ο σημειωθέν τζακ ποτ στο ΛΟΤΤΟ, δεν στάθηκε μόνο εμπόδιο απολαβής κερδών για τους παίκτες, αλλά και ικανό να καθηλώσει τον κουμπαρά του Μ. Σαββάτου στις 400.000 ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΑΠ. Θα επισημάνουμε τη μηδενική παρουσία των 6, 19 και 20 μέσα στη φετινή χρονιά. Τέλος, το τζακ ποτ στο ΠΡΟΤΟ αφήνει στο ταμείο 850.000 ευρώ, ενώ σήμερα κληρώνει και για τζόκερ.

Προσθήκες
Τουλάχιστον επτά προσθήκες θα γίνουν στη θερινή μεταγραφική περίοδο στο δυναμικό της ΑΕΚ. Τερματοφύλακας, ακραία μπακ και χαφ, αριστεροπόδαρος στόπερ, δύο αμυντικά χαφ (συμπεριλαμβανομένου και του Ενσαλίβα) και σέντερ φορ είναι οι προτεραιότητες για τον Λορένσο Σέρα Φερέρ.

Η Αθήνα δεν κοιμάται ποτέ
Τα φώτα των αθλητικών διοργανώσεων δεν έσβησαν με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. Ο Μάιος θα φέρει τις κορυφαίες διοργανώσεις σε συλλογικό επίπεδο, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τσάμπιονς Λιγκ και Φάιναλ Φορ δεν θα πρέπει να σκοτεινιάσουν από ασχήμιες και επεισόδια. Στο χέρι όλων μας είναι η λάμψη των Ολυμπιακών Αγώνων να επαναληφθεί.

Δεν «χώρεσε» και… δεύτερος

Από την μια πανηγύρια και από την άλλη απογοήτευση. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έδωσαν την Μ. Πέμπτη τις δικές τους μάχες για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Αθήνας. Δυστυχώς μόνο οι πρωταθλητές Ελλάδος κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, κόντρα στη Δυναμό Μόσχας, της οποίας επικράτησαν 73-65 και πήραν αυτόματα το εισιτήριο,6 αφού έκαναν το 2-0 στη σειρά. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών για μια ακόμη φορά, γνωρίζοντας την ήττα με 89-95 μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Ταουγκρές. η οποία και θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό.

Ευχές
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας εύχεται στα σωματεία μέλη της, στους διαιτητές, στους παράγοντες ,στους ποδοσφαιριστές και στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Καλό Πάσχα, υγεία ,ευτυχία και ευτυχίες. Και για αύριο χρόνια πολλά στον πρόεδρο…

Μάτια
Ο αγώνας της Εσπανιόλ με την Μπενφίκα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, είχε έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. «Μάτια» του Ολυμπιακό βρέθηκαν στην Ισπανία και παρακολούθησαν το παιχνίδι «τσεκάροντας» τους Ντερλέι, Μίκολι και Παντιάνι που έχουν προταθεί εδώ και καιρό στους «ερυθρόλευκους».

Ο ιεραπόστολος του ποδοσφαίρου
«Ελπίζουμε ο Έλληνας προπονητής μας να φέρει την τύχη της Εθνικής Ελλάδας και στη χώρα μας», έγραψαν στις 6 Μαρτίου οι εφημερίδες του Μαλάουι, της αφρικανικής χώρας των 12 εκατομμυρίων κατοίκων που βρίσκεται μεταξύ Ζάμπιας, Μοζαμβίκης και Τανζανίας. Μία ημέρα πριν είχε ανακοινωθεί πως ο Στιβ Κωνσταντινίδης θα ήταν ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου τα επόμενα τρία χρόνια, με στόχο να την οδηγήσει πρώτη φορά στην ιστορία της στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010.
Για τον 45χρονο Ελληνοκύπριο Στιβ Κωνσταντινίδη που πέρσι δίδαξε σε σεμινάριο στο Βόλο και χθες έγινε θέμα στα ΝΕΑ, η Αφρική είναι η τέταρτη ήπειρος στην οποία δουλεύει και το Μαλάουι η έκτη χώρα. Προηγήθηκαν οι εθνικές ομάδες της Ινδίας, του Νεπάλ, η Μίλγουολ στη Βρετανία, ομάδες στην Κύπρο και τις ΗΠΑ. «Στη FIFA με αποκάλεσαν ιεραπόστολο του ποδοσφαίρου, και η αλήθεια είναι πως έτσι νιώθω», λέει από το Μαλάουι, όπου προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς της χρονιάς εναντίον της Νότιας Αφρικής. Για τον ίδιο η πρόκληση είναι να κερδίσει τον Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα, πρώην προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας και νυν των «μπαφάνα – μπαφάνα». Για το παιχνίδι ένας τοπικός μάγος τού συνέστησε να ρίξει νερό έξω από τα αποδυτήρια των αντιπάλων για να τους τρομάξουν τα πνεύματα. Αν είναι να κερδίσουμε, κουβάδες θα ρίχνω», λέει αστειευόμενος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου