ΤΟΠΙΚΑ

Την πίτα του έκοψε το συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου

την-πίτα-του-έκοψε-το-συμβούλιο-του-δικ-663686

Η δικηγόρος Νίκη Τσιλιβίδου η τυχερή που κέρδισε το φλουρί

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Σε μία λιτή εκδήλωση στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές για την καινούργια χρονιά. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν το μέλος του ΔΣ Νίκη Τσιλιβίδου.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος είπε για την καινούργια χρονιά ότι «οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι κυρίως υπό την έννοια ότι οι επιλογές μας που αναγνωρίζουν τα λάθη του παρελθόντος και οι στοχεύσεις του μέλλοντος μπορούν να αποτελέσουν τη βασική ύλη για την επιτυχέστερη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων μας».

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Στρατηγόπουλος ανέφερε τα εξής: «Ξεκινά μία καινούργια χρονιά με κληρονομιά τα προβλήματα που μας απασχόλησαν την προηγούμενη ή πιο σωστά τις προηγούμενες χρονιές σε σχέση με τη μείωση της δικαστηριακής ύλης, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και συμμετέχουν και αυτά από την πλευρά τους στη δυσλευτουργική απονομή της Δικαιοσύνης στην πόλη μας.

Ομως, κάθε νέα χρονιά εμπεριέχει και το στοιχείο της ελπίδας και ταυτόχρονα της πρόκλησης ότι τα ζητήματα που μας απασχολούν θα αντιμετωπιστούν καλύτερα στην κατεύθυνση της άρσης ή έστω της άμβλυνσης αυτών. Εχω βαθιά την πεποίθηση ότι η απαισιοδοξία και η παραίτηση από τους στόχους δεν βοήθησαν ποτέ και κανέναν στην επίλυση των προβλημάτων που τον απασχολούν.

Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε αισιόδοξοι κυρίως υπό την έννοια ότι οι επιλογές μας που αναγνωρίζουν τα λάθη του παρελθόντος και οι στοχεύσεις του μέλλοντος μπορούν να αποτελέσουν τη βασική ύλη για την επιτυχέστερη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων μας».

Να επισημανθεί ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον δικηγορικό κόσμο θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου