ΤΟΠΙΚΑ

Πολιτική απόφαση ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Μαγνησίας

πολιτική-απόφαση-ζητά-η-λαϊκή-συσπείρ-663529

Για να μην απολυθούν οι επτά εργαζόμενοι του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Πρόταση για τη λήψη πολιτικής απόφασης προκειμένου να μην απολυθούν οι επτά εργαζόμενοι του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, καταθέτουν στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Απόστολος Νάνος και Θόδωρος Τσαλούχας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου να πάρει πολιτική απόφαση όχι μόνο να μείνουν στη δουλειά οι 7 εργαζόμενοι του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, που σύμφωνα με την έκθεση «γκιλοτίνα» του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης προτείνει την απόλυση των εργαζομένων, καταδικάζοντάς τους στην ανεργία και στην ανέχεια, αλλά και για την επαναπρόσληψη των υπολοίπων που απολύθηκαν.

Η πρόταση των «Δρόμων Συνεργασίας» του ΣΥΡΙΖΑ για ψήφισμα από το Δ.Σ. Βόλου και η συμφωνία του Δημάρχου Βόλου, καθώς επίσης και των άλλων δημοτικών παρατάξεων, είναι ενέργεια αποφυγής πολιτικών ευθυνών. Τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να εξωραΐσουν την πολιτική τους και τη στήριξη της στρατηγικής της Ε.Ε. για απολύσεις, ελαστικές σχέσεις εργασίας, μείωση μισθών των εργαζομένων και εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών του δήμου, τη λειτουργία τους με ΚΟΙΝΣΕΠ και ανταποδοτικότητα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου