ΤΟΠΙΚΑ

Tους βγήκαν ξινά τα τσίπουρα στη Λέσχη Σιδηροδρομικών Βόλου

tους-βγήκαν-ξινά-τα-τσίπουρα-στη-λέσχη-663461

Εφοδος της Αστυνομίας μετά από καταγγελία για κορονο – τραπέζι και καμπάνες σε 10 άτομα – συνδαιτυμόνες

Στον χώρο που στεγάζεται η Λέσχη Σιδηροδρομικών Βόλου και ο οποίος λειτουργεί παραδοσιακά ως αναψυκτήριο- όχι όμως μεσούσης της πανδημίας- έκανε έφοδο η Αστυνομία χθες το μεσημέρι και έβγαλε «λαβράκι».

Οι αστυνομικοί που εισήλθαν στον χώρο βρέθηκαν ενώπιον ομήγυρης τουλάχιστον ατόμων, που κατά παράβαση των διατάξεων που διέπουν τους περιορισμούς της πανδημίας, είχαν «στρώσει» τραπέζι με τσίπουρα και μεζέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος της Αστυνομίας έγινε μετά από καταγγελία. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου, στην οδό Παπαδιαμάντη. Δεν χρειάστηκε παρά μόνο λίγα λεπτά για να επιβεβαιώσουν ιδίοις όμμασι την κορονο-συγκέντρωση.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως στην παρέα φέρεται να συμμετείχαν δύο τουλάχιστον συνδικαλιστές από τον χώρο του σιδηρόδρομου, ενώ οι υπόλοιποι ήταν γνωστοί και φίλοι.

Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας φέρεται να παραδέχτηκαν ότι ήταν λάθος να συγκεντρωθούν στον χώρο, ενώ υπάρχουν σε ισχύ περιορισμοί.

Οι άνδρες της Αστυνομίας βεβαίωσαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητείται η υπεύθυνη που εκμισθώνει το αναψυκτήριο στη Λέσχη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η διάταξη που προβλέπει συγκεκριμένες κυρώσεις, καθώς λογίζεται ως «διοργανώτρια» της συγκέντρωσης κόντρα στα όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείται ρητή δικάσιμος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου