ΤΟΠΙΚΑ

Αντικαθίσταται ο αξονικός του Νοσοκομείου Βόλου

αντικαθίσταται-ο-αξονικός-του-νοσοκο-663382

Εξαιτίας της απεγκατάστασης του παλιού, δεν θα γίνονται αξονικές από 24 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου

Τη νέα εποχή του Νοσοκομείου Βόλου στον ακτινοδιαγνωστικό τομέα σηματοδοτεί η εγκατάσταση του σύγχρονου αξονικού τομογράφου, η λειτουργία του οποίου προσδιορίζεται για τις 10 Μαρτίου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Κων. Καραμπάτσας επισημαίνει ότι λόγω της απεγκατάστασης του παλιού εξοπλισμού, το Νοσοκομείο Βόλου από 24 Φεβρουαρίου μέχρι και 9 Μαρτίου δεν θα διαθέτει αξονικό τομογράφο και τα περιστατικά θα εξυπηρετούνται με παραπομπές σε ιδιωτικά κέντρα ή στο Πανεπιστημιακό, με την ίδια διαδικασία δηλαδή που αντιμετωπίζονταν οι ανάγκες απεικονίσεων όταν παρουσιάζονταν βλάβες στον παλιό αξονικό τομογράφο.

Παράλληλα, βρίσκεται στην τελική ευθεία η διαδικασία προμήθειας του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, προϋπολογισμού 1,8 εκατ. ευρώ, έργο με το οποίο κλείνει το ΕΣΠΑ 2007-13.

«Ο,τι ζητήθηκε από γιατρούς και κλινικές στο Νοσοκομείο Βόλου και στα Κέντρα Υγείας, έχει ενταχθεί στην τελική λίστα του εξοπλισμού και μέχρι τον επόμενο μήνα, με ρυθμούς ρεκόρ για τα νοσοκομειακά δεδομένα, ο σύγχρονος εξοπλισμός θα βρίσκεται στη διάθεση των γιατρών», καταλήγει ο Κ. Καραμπάτσας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου