ΤΟΠΙΚΑ

Η Φάνη Πάλλη – Πετραλιά στο περίπτερο του Δήμου Βόλου

η-φάνη-πάλλη-πετραλιά-στο-περίπτερο-851206

Τα εύσημα της Υπουργού Τουρισμού Φάνης Πάλλη – Πετραλιά απέσπασε το περίπτερο της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης του Δήμου Βόλου στο Τουριστικό Πανόραμα που άνοιξε τις πύλες του την Πέμπτη το απόγευμα. Η Υπουργός Τουρισμού κ. Πετραλιά επισκέφτηκε το δημοτικό περίπτερο και για μία ακόμη φορά δήλωσε εντυπωσιασμένη από το εγχείρημα της Αργούς που έχει αναλάβει ο Δήμος Βόλου αλλά και την υποστήριξή της, ενώ επίσης ενημερώθηκε διεξοδικά για την διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από το Βόλο και τη Λάρισα. Την υπουργό στο περίπτερο της ΔΗΤΕΒ υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος της Επιχείρησης κ. Μιλτιάδης Ζιάκας και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Απόστολος Φοινικόπουλος, που είχαν σύντομη συνομιλία μαζί της και την ενημέρωσαν για τα δύο αυτά μεγάλα έργα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Πέμπτη μέχρι και χθες το απόγευμα δεκάδες ήταν οι επισκέπτες που πέρασαν και ενημερώθηκαν από το περίπτερο της ΔΗΤΕΒ, εφοδιάστηκαν με το νέο έντυπο υλικό που εκδόθηκε και αναφέρεται στο εγχείρημα της Αργούς αλλά και άλλα έντυπα προβολής της πόλης του Βόλου.
Η Δημοτική Τουριστική Επιχείρηση Βόλου συμμετέχει στην έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» με δικό της περίπτερο, σε ένα χώρο περίπου 40 τ.μ. όπου προβάλλονται εκτενώς οι δύο μεγάλες επιλογές της πόλης, η Αργώ και οι Μεσογειακοί Αγώνες, αναδεικνύοντας έτσι τις πλούσιες δυνατότητες της πόλης.
Η Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» απευθύνεται σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό, ενώ κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή της πόλης του Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου