ΤΟΠΙΚΑ

Ο πρ. Υπουργός Παιδείας εισηγητής σε διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

ο-πρ-υπουργός-παιδείας-εισηγητής-σε-δι-661762

Διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνει το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 7μμ με κεντρικούς εισηγητές τον πρώην υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και το μέλος της ΚΕΑ του κόμματος, Ελένη Ζωγραφάκη, ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις και από εκπροσώπους τοπικών εκπαιδευτικών φορέων.

Η εκδήλωση θα προβληθεί διαδικτυακά από τις σελίδες στο Facebook του κόμματος, της νεολαίας και των βουλευτών, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και Κατερίνας Παπανάτσιου.

Σε ανακοίνωση –πρόσκληση για την εκδήλωση αναφέρονται τα εξής:

«Ξεκινάμε την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 19:00, διάλογο για τις ανάγκες και το μέλλον της Παιδείας, με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων εκπαίδευσης, για μια εναλλακτική και ριζοσπαστική πρόταση.

Εισηγητές της διαδικτυακής εκδήλωσης ο πρώην Υπ. Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και η Ελένη Ζωγραφάκη, μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του τμήματος Παιδείας του κόμματος.

Συζητάμε τις προτάσεις μας, συνδιαμορφώνοντας διαρκώς την πρότασή μας απέναντι στις νεοφιλελεύθερες και συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που διαμορφώνουν ένα δυστοπικό μέλλον στο χώρο της Παιδείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζητά τις θέσεις και τις δεσμεύσεις του για την παιδεία, διαμορφώνει το κυβερνητικό του πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις και προτάσεις και των τοπικών φορέων της εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση θα προβληθεί live στο Facebook: https://fb.me/e/24QTjD15D».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου