ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρομοσ-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Απάντηση Λεβέντη
Αμφισβητεί ο δήμαρχος Μουρεσίου Κώστας Λεβέντης την αξιοπιστία των στοιχείων που εμπεριέχονται στη μήνυση για τις πηγές του Δήμου Μουρεσίου. Τα στοιχεία είναι του 2003 τονίζει, ενώ από τότε σαν Δημοτική Αρχή έχουμε κάνει όλες τις παρεμβάσεις και συνεργαζόμαστε με το Γενικό Χημείο του Κράτους, το οποίο κάνει τακτικούς ελέγχους στα νερά των πηγών του Δήμου μας. Ο κ. Λεβέντης με σθεναρότητα υποστηρίζει ότι ενώπιον της Δικαιοσύνης θα λάμψει η αλήθεια, ενώ αποδίδει την όλη υπόθεση σε αντιπολιτευτικό μένος. Χ.Μ.

Τα μαχαιρώματα των βουλευτών
Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη, τονίζουν γνώστες των διαδρόμων των πολιτικών γραφείων. Τα μαχαιρώματα των βουλευτών Μαγνησίας ενόψει των εκλογών θα λάβουν ανηλεή μορφή. Βέβαια είναι δύσκολο να εξηγηθεί, γιατί αυτά συμβαίνουν σε ελάχιστους νομούς της χώρας, μεταξύ των οποίων πρωτοστατεί πάντα ο νομός Μαγνησίας. Τόσες πολλές παρανομίες γίνονται στη Μαγνησία και πουθενά αλλού στην Ελλάδα;
Χ.Μ.

Τέσσερις ψησταριές
Πετυχημένη χαρακτηρίζουν την περιοδεία τους στην περιοχή του Βελεστίνου τα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ άλλων συμμετείχαν Ροδούλα Ζήση, Κώστας Καρτάλης, Πετρούλα Ντελεδήμου, Γιώργος Φώτης και Θανάσης Μακρόπουλος. Για παράδειγμα ο Κώστας Καρτάλης με παροτρύνσεις των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ πέρασε όχι από μία, ούτε από δύο, αλλά από τέσσερις ψησταριές προχθές το βράδυ. Αν συνεχίσει έτσι, παρότι κομψός, τον βλέπουμε στο τέλος να ψάχνεται για χοληστερίνη. Ένα είναι βέβαιο, ότι οι εκλογές προσθέτουν κιλά. Άμα ξεκινάς και από τις ψησταριές της ευρύτερης περιοχής του Βελεστίνου, τότε είναι βέβαιο ότι διαφορετικός ξεκινάς και διαφορετικός τερματίζεις.
Ν.Τ.

Δεν προδικάζει τίποτα
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για την πισίνα του «Ξενία» τελικά θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Η διακοπή των εργασιών μέχρι τότε, από τη στιγμή που μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Σε κάθε περίπτωση εκτιμούμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και όχι οι φοβίες.
«Τ»

Απολαμβάνει ασυλίας
Μπορεί οι πάντες να πετροβολούν το Σάββα Τσιτουρίδη, αλλά φαίνεται ότι ο Υπουργός Απασχόλησης απολαμβάνει πλήρους ασυλίας από το Μέγαρο Μαξίμου. Μάλλον εκεί στην κορυφή της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι σίγουροι για την αθωότητα του Σάββα, σε διαφορετική περίπτωση ας είναι αποφασισμένοι ότι και ένας άνθρωπος αρκεί να φέρει την καταστροφή.
Χ.Μ.

Καμπάνια για το φάκελο
Ξεκίνησε η καμπάνια ενημέρωσης για τον φάκελο υποψηφιότητας Βόλου και Λάρισας για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013.
Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και αρμόδιος για τους Μεσογειακούς Αγώνες Βόλου Δημήτρης Δερβένης μιλώντας χθες στην ΕΡΑ Βόλου, πραγματοποιήθηκε ένα ταξίδι στην Αίγυπτο κι ακολουθούν ταξίδια στη Συρία και το Λίβανο -ενώ αναμένεται σταδιακά να ξεκινήσουν οι επισκέψεις εκλεκτόρων και στο Βόλο μέσα στον Ιούνιο.
Σύμφωνα με τον κ. Δερβένη, ως το τέλος του καλοκαιριού θα έχει ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο σε ό,τι αφορά στην επιλογή της πόλης που θα διοργανώσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013.
Β.Κ

Η ΕΔΕΥΑ
Μπορεί η πλειοψηφία της ΤΕΔΚ να είχε διαφορετική άποψη, όμως τελικά ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ μέσα από την αιρετή του πλέον ιδιότητα του μέλους της ΕΔΕΥΑ θα συμμετέχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.
Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι ο Αλέκος Βούλγαρης πήρε 10 ψήφους παραπάνω από το δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, όπερ σημαίνει ότι ψηφίστηκε και εκτός “γραμμής” από συναδέλφους του, που προφανώς ποντάρουν στην παρουσία του στην Ένωση των ΔΕΥΑ.
Β.Κ

Αναμενόμενα…
Χωρίς εκπλήξεις τα αποτελέσματα στην ΑΓΕΤ. Η Αδέσμευτη Κίνηση Εργαζομένων και πάλι κρατάει τα πρωτεία με 4 έδρες, ενώ επίσης κερδισμένη είναι η πρωτοεμφανιζόμενη συνδικαλιστική κίνηση από συνδικαλιστές που προέρχονταν από τη ΔΑΚΕ. Η ΑΣΚΕ κέρδισε δύο έδρες, ωστόσο η εκλογή του Κων. Τσαντού με τη ΔΑΚΕ αναμένεται να οδηγήσει εκ νέου στη συνεργασία με την Αδέσμευτη Κίνηση Εργαζομένων.
Β.Κ

Επί της ουσίας
Μιλώντας στο Δ.Σ της Νέας Ιωνίας προχθές στο χαμό για τις αντιμισθίες ο Βασ. Λινάρδος επισήμανε ότι για τη λειτουργία της Τ.Α. υπάρχουν δύο απόψεις.
Είμαστε υπεύθυνοι και θέλοντας να προσφέρουμε θέτουμε υποψηφιότητα και διεκδικούμε πόρους από την Πολιτεία ή παρ όλο ότι επικαλούμαστε την οικονομική επιβάρυνση, επιδιώκουμε την αντιμισθία και αντί να διεκδικούμε από την Πολιτεία επιβάλλουμε φορολογία στους δημότες…
Κάποιοι έσπευσαν να απαντήσουν… αλλά τελικά επί της ουσίας κανείς δεν μπόρεσε να γίνει πειστικός στα ζητήματα που έβαλε ο επικεφαλής της ΔΑΣ- ΕΣΑΚ.
Β.Κ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου