ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Νερό στη Γορίτσα
Ούτε μία βρύση με νερό δεν υπάρχει στο λόφο της Γορίτσας, προκειμένου οι εκατοντάδες περιπατητές και αθλούμενοι να πιουν λίγο νερό ή να ξαποστάσουν. Το παράπονο μετέφεραν πολλοί από τους επισκέπτες της Γορίτσας, ενώ όπως μας έλεγαν μόλις προχθές περιπατητής που αισθάνθηκε αδιαθεσία, δεν υπήρχε νερό για να του προσφέρουν όσοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν.
Δ.Χ.

Τα γάντια των πληρωμάτων
Οι δύσκολες εργασιακές συνθήκες και το πνεύμα αυτοθυσίας είναι χαρακτηριστικά της δουλειάς των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ. Θεωρούμε περιττό να αναφερθούμε στον ανθυγιεινό και επικίνδυνο χαρακτήρα της δουλειάς αυτών των ανθρώπων. Όλα τα προηγούμενα είναι αυτονόητα και εκτιμητέα, όμως δεν δίνουν δικαίωμα στη συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων, που στην πραγματικότητα ασκεί λειτούργημα, να παραβαίνει ορισμένους βασικούς κανόνες. Το Σάββατο το μεσημέρι, μετά από ένα περιστατικό στην οδό Αχιλλέως, τραυματιοφορέας θεώρησε σωστό να ξεφορτωθεί τα ιατρικά του γάντια καταμεσής στο οδόστρωμα. Ίσως οι μεγάλες ταχύτητες, ίσως το άγχος της δουλειάς… όμως είναι ζήτημα που σχετίζεται με την υγιεινή και την καθαριότητα. Θα μπορούσε να τα πάρει και κάποιο νήπιο στα χέρια του…
Χ.Μ.

Η φύλαξη στο Νοσοκομείο
Συμπολίτες που έτυχε να μεταφέρουν με το Ι.Χ. τους τις μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή φιλικά τους πρόσωπα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι έτυχαν απρεπούς συμπεριφοράς εκ μέρους των αντρών της εταιρίας σεκιούριτι που είναι επιφορτισμένη με τη φύλαξη του κτιρίου.
Χρειάζεται, καταγγέλλουν, να υπάρχει περισσότερη κατανόηση σ΄ ό,τι αφορά στην ολιγόλεπτη στάθμευση των αυτοκινήτων μπροστά από την είσοδο των εκτάκτων, για όσο διάστημα απαιτείται μέχρις ότου μεταφέρουν τους ασθενείς ή τους τραυματίες στην αίθουσα αναμονής…
Α.Τ.

“Σκόπελοι” καθ οδόν
Συμπληγάδες εμφανώς επικίνδυνες για ανύποπτους διαβάτες είναι οι σεβαστών διαστάσεων λακκούβες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία κεντρικών και μη οδικών σημείων. Στο σημείο αυτό καταγράφεται η λακκούβα που βρίσκεται στο στενό της Λώρη, μεταξύ των οδών Σωκράτους και Ερμού, πίσω από το κτίριο του ΟΤΕ. Ο κίνδυνος πτώσης για τους ανύποπτους διαβάτες είναι ορατός και ως εκ τούτου είναι καθ όλα δίκαιο το αίτημα αποκατάστασης του προβλήματος.
ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου