ΤΟΠΙΚΑ

Καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία

καλοκαίρι-το-σαββατοκύριακο-στη-μαγν-851206

Πρόωρο καλοκαίρι για τη Μαγνησία το Σαββατοκύριακο, καθώς προβλέπονται θερμοκρασίες που θα αγγίξουν ακόμη και τους 34 βαθμούς (!) Κελσίου. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, τότε οι παραλίες του Παγασητικού και του Πηλίου να κατακλυστούν από λουόμενους, ενώ το ημερολόγιο θα δείχνει 12 Μαΐου.
Το θερμότερο καλοκαίρι των τελευταίων ετών σύμφωνα με τους ειδικούς, δείχνει από νωρίς το τι θα επακολουθήσει όταν εισέλθουμε ημερολογιακά στους θερινούς μήνες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τις τελευταίες 20 ημέρες οι πωλήσεις κλιματιστικών μηχανημάτων στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών της Μαγνησίας, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς οι καταναλωτές προετοιμάζονται για τις ζέστες που θα επικρατήσουν.
Ειδικότερα για σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Για το Σάββατο η θερμοκρασία στο Βόλο αναμένεται να φθάσει τους 32 βαθμούς και την Κυριακή τους 34. Από την ερχόμενη Δευτέρα η θερμοκρασία θα επιστρέψει στα επίπεδα της εβδομάδας που διανύσαμε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου