ΤΟΠΙΚΑ

Αναγκαίο το νέο κτίριο στο Κ.Υ. Σκιάθου

αναγκαίο-το-νέο-κτίριο-στο-κ-υ-σκιάθου-851206

Το Κέντρο Υγείας Σκιάθου επισκέφθηκε χθες ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Ντίνος Κόκκινος, συνοδευόμενος από την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Μαρία Καρά, το Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νίκο Πλωμαρίτη, καθώς και τους Διευθυντές της Τεχνικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Βόλου.
Στη διάρκεια σύσκεψης έγινε σχεδιασμός και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο.
Ο Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. ανακοίνωσε ότι άμεσα και με βάση την καταγραφή των μηχανικών του Γ.Ν. Βόλου το επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης και ευπρεπισμού των κτιριακών υποδομών που θα αλλάξουν την εικόνα του Κέντρου Υγείας.
Επίσης τόνισε ότι πάγιο αίτημα αποτελεί η κατασκευή νέου κτιρίου, που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα και προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνουν όλες οι ενέργειες με πρωταρχική την εκπόνηση μελέτης από το Γ.Ν. Βόλου.
Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Βόλου κ. Μαρία Καρά ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες πρόκειται να έρθουν στο Κέντρο Υγείας τρεις γιατροί (ένας μόνιμος, ένας αγροτικός και ένας αποσπασμένος από το Γ.Ν. Βόλου), καθώς και τρεις νοσηλευτές (δυο μόνιμοι και ένας επικουρικός) που θα συμβάλλουν στην επαρκή στελέχωση και καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.
Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νίκος Πλωμαρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία τόσο με τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ όσο και με την Διοικήτρια του Γ.Ν. Βόλου και τόνισε ότι θα συμβάλλει και ο ίδιος με κάθε τρόπο, δυναμικά, στην επίλυση των προβλημάτων, όπου απαιτείται παρέμβαση του Δήμου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου