ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρομοσ-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Ενσταση κατά του κύρους
Χωρίς να μπαίνουμε στην ουσία της υπόθεσης, επισημαίνουμε ότι η ένσταση κατά του κύρους των εκλογών στη Δημοτική Οργάνωση Βόλου της Νέας Δημοκρατίας πλήττει το κύρος της διαδικασίας. Η οργανωτική επιτροπή των εκλογών έπρεπε να έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα. Έστω και στην αρχή της διαδικασίας έπρεπε να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις για να μη… χαθεί η μπάλα, όπως έγινε στο τέλος. Χ.Μ.

Αυξημένη ένταση
Η ένταση και οι αντιπαραθέσεις στην χθεσινή ημερίδα για την αερορύπανση αποδεικνύουν ότι το θέμα έχει… χτυπήσει κόκκινο. Οι εντονότατες αντιδράσεις απλά χτυπάνε καμπάνα και συναγερμό. Για όσους ακούνε φυσικά…
Χ.Μ.

Κρίσιμο ερώτημα
Διατυπώθηκε στη χθεσινή ημερίδα για την αερορύπανση αλλά η απάντηση ήταν μάλλον νεφελώδης. Το κρίσιμο ερώτημα είναι: «το πρόβλημα της αερορύπανσης στο Βόλο ήταν τόσο έντονο πριν η ΑΓΕΤ ξεκινήσει να χρησιμοποιεί πετ-κοκ;». Αυτό, κύριοι, να απαντηθεί για να κάνουμε μία αρχή.
Χ.Μ.

Δεν μπόρεσε
να παραβρεθεί
Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Καρτάλης είχε προγραμματίσει να παραβρεθεί στις δύο χθεσινές ενδιαφέρουσες ημερίδες για τη λειψυδρία και την αερορύπανση στο Βόλο, από τη μία οι ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις στο Πανεπιστήμιο Πατρών και από την άλλη η «κομματική αποστολή» παρουσίασης του προγράμματος στο Μεσολόγγι, τον κράτησαν μακριά.
Χ.Μ.

Τρέμουν στη Θεσσαλία
Το… φάντασμα της λειψυδρίας προβάλλει πλέον απειλητικό πάνω από το θεσσαλικό κάμπο. Στην Καρδίτσα άρχισαν και οι έκτακτες συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων. Δεν θα αργήσει και η Μαγνησία, απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα. Να υπήρχε και νερό, θα λέγαμε ότι «μας πήρε το νερό απ’ τον… ποπό», αλλά δεν υπάρχει ούτε σταγόνα!
Χ.Μ.

Τα αστέρια έδρασαν
Κάποιοι έδειξαν τη δύναμή τους και τις δυνατότητές τους στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. την περασμένη Κυριακή. Ειδικά στις τοπικές οργανώσεις της Μεταμορφώσεως και των Νέων Παγασών έγραψαν κάποια σκορ που δύσκολα θα… καταρριφθούν στο μέλλον.
Χ.Μ.

Αν άλλαζε ο νόμος;
Κυκλοφορεί από χθες λόγω της δυστοκίας έκδοσης αποτελεσμάτων στην τοπική Νέα Δημοκρατία: «Αν είχε αλλάξει ο εκλογικός νόμος προς ενίσχυση των πρώτων, όλα θα ήταν πιο εύκολα!»
Χ.Μ.

Κέρδη και ζημιές
Παρά το γεγονός ότι δεν εκδόθηκαν αποτελέσματα για τις εκλογές, στην τοπική Νέα Δημοκρατία κυκλοφορούν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες Θανάσης Νάκος και Ζεττα Μακρή παρουσιάζονται ενισχυμένοι σε επίπεδο μελών διοικητικών συμβουλίων και ο Γιώργος Σούρλας σε επίπεδο προέδρων. Όλοι να πάρουν, να μην έχει κανένας παράπονο!
Χ.Μ.

Διάλογος
Παρά τη ζέστη -32 βαθμούς Κελσίου έδειχνε το θερμόμετρο- η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ για τα αγροτικά χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική.
Ανοιχτή… και στη διαπασών μάλιστα στην κεντρική πλατεία του χωριού, με αποτέλεσμα όσοι ακόμη και εάν δεν προσήλθαν, άκουγαν “καμπάνα” όσα ελέχθησαν. Το σημαντικό ήταν ότι μετά τις τοποθετήσεις ακολούθησε διάλογος και απλοί αγρότες έθεσαν τους δικούς τους προβληματισμούς…
Β.Κ

Καμία
οργάνωση…
Οργανωμένο κόμμα σου λέει μετά η Νέα Δημοκρατία. Πέρασαν 24 και πλέον ώρες από την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών και ακόμη να εκδώσουν αποτελέσματα. Χθες ολόκληρη την ημέρα τα στελέχη της ΝΟΔΕ επικαλούνταν τις ενστάσεις που έγιναν και τη Ν.Ε.Φ.Ε και παρέπεμψαν στο σήμερα…
Σκέψου τι έχει να γίνει στις εκλογές που έπονται για το νέο πρόεδρο της Νομαρχιακής και τα μέλη του οργάνου. Ακόμη και τα αποτελέσματα για το Σαρκοζί εκδόθηκαν νωρίτερα.
Β.Κ

Για να δούμε

Ο Αλέκος Βούλγαρης προσκάλεσε και τον πρώην δήμαρχο Κυριάκο Μήτρου να συμμετέχει στη σημερινή σύσκεψη στο Επιμελητήριο για το επιχειρησιακό σχέδιο αξιοποίησης του Πανθεσσαλικού.
Ο ίδιος φάνηκε να αποδέχεται την πρόταση, δεν ξέρω ωστόσο εάν θα υπάρξει “σύμπνοια” στη σύσκεψη, διότι είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του πρώην με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας δεν ήταν και οι καλύτερες.
Β.Κ

Κουβέντα
Σκασμένοι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου