ΤΟΠΙΚΑ

Αντέχουμε δέκα μήνες;

αντέχουμε-δέκα-μήνες-851206

Οι κυριακάτικες εφημερίδες έγραφαν για εκλογική έκπληξη Καραμανλή με εξάντληση της τετραετίας και εκλογές το Μάρτιο του 2008. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στο χέρι του Πρωθυπουργού είναι ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών. Αυτό δεν αμφισβητείται. Βεβαίως οι χθεσινές εικόνες που έφθασαν από την Αυστραλία έδειχναν σκηνικό κάθε άλλο παρά άσχετο με την προεκλογική περίοδο. Ο πρωθυπουργός στην εξέδρα, δίπλα του η Νατάσσα και το πλήθος από κάτω να χειροκροτεί κουνώντας ελληνικές σημαίες σε κάθε θετική ατάκα του Καραμανλή, ήταν εικόνες από κλειστό γήπεδο της ελληνικής περιφέρειας στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου. Αυτές οι εικόνες,με βάση το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αλλά και του Γιώργου Παπανδρέου,θα συνεχιστούν και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Αλήθεια, έχει αναλογιστεί κανείς τις συνέπειες στην οικονομία μιας δεκάμηνης έντονης προεκλογικής περιόδου;
Ευτυχώς αργά χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε ότι φέτος για πρώτη φορά τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης θα γίνουν στις 31 Αυγούστου!
Ετσι τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που όλες οι λογικές εκτιμήσεις είχαν υπολογίσει. Εκλογές την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου