ΤΟΠΙΚΑ

Τηλεοπτική και διαδικτυακή μετάδοση της πανήγυρις του Ευαγγελισμού από την Νέα Ιωνία

τηλεοπτική-και-διαδικτυακή-μετάδοση-658210

Λόγω των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Μητρόπολη Δημητριάδος, η φετινή Πανήγυρις του Ευαγγελισμού στον προσφυγικό Ιερό Ναό της Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί με πολύ περιορισμένο αριθμό πιστών.

Για τον λόγο αυτό, έχει διασφαλιστεί η απ’ ευθείας τηλεοπτική, διαδικτυακή και ραδιοφωνική μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής, από τις 6.45 έως τις 9.45 π.μ. θα τελεστούν ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής, ιερουργούντος του κ. Ιγνατίου. Κατά την Θεία Λειτουργία θα αναγνωσθεί το Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία της εορτής θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό Σταθμό ASTRA, από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στο Youtube και από την σελίδα του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Facebook. Επίσης, θα γίνει και ραδιοφωνική μετάδοση από τον Ρ/Σ της Ιεράς Μητροπόλεως «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου