ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Ενημέρωση
Δίκαια o δικτυακός τόπος της ΕΠΣΘ θεωρείται από τους καλύτερους, αφού το site της Ενωσης είναι ενημερωμένο ακόμη και στις αργίες. Ακόμη και το τριήμερο που δεν υπήρχαν εφημερίδες υπήρχε ενημέρωση για την τελευταία αγωνιστική και για τους σκόρερ…
Αλλωστε οι 15.000 επισκέψεις στην σελίδα της ΕΠΣΘ στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι και καλή δουλειά γίνεται και μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει…
Κυρίαρχος ο Ρήγας

Απόλυτος κυρίαρχος στα τοπικά ντέρμπι τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο Ρήγας Φεραίος, αφού η ομάδα του Βελεστίνου στο διάστημα αυτό και στο περιφερειακό πρωτάθλημα δεν έχει χάσει καμιά αναμέτρηση απέναντι σε άλλη ομάδα της ,Μαγνησίας.
Τελευταία φορά που ο Ρήγας έχασε σε τοπικό ντέρμπι αγωνιζόμενος στο περιφερειακό πρωτάθλημα ήταν στις 2 Μαΐου 2004 στην 28η αγωνιστική όταν ηττήθηκε 3-0 από τον Κένταυρο στη Νεάπολη. Από τότε ο Ρήγας με προπονητή τον Λάκη Μπακάλη και σε 3 περιόδους δεν έχασε κανένα ντέρμπι ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο φετινό πρωτάθλημα είχε μόνο νίκες εκ των οποίων μάλιστα οι δυο ήταν επί του πρωταθλητή Εθνικού Ολυμπιακού επί του οποίου έχει μόνο νίκες μέσα -έξω τις τρεις τελευταίες περιόδους.
Ο Ρήγας επί τρία χρόνια εκτός από τον Ολυμπιακό δεν έχασε ακόμη από Κένταυρο, Αλμυρό, Θησέα και Αστέρα.

Τοξότης – Χλόη σε μεγαλύτερες κατηγορίες στο Βοηθητικό… που σύντομα αλλάζει
Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τις δηλώσεις του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Τρίκαλα
Το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «…καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα δυσφημιστικά ανέφερε για τους αθλητικούς συντάκτες των Τρικάλων το “αφεντικό” της ποδοσφαιρικής ομάδας, Νίκος Παππάς.

Ο ΠΣΑΤ συμπαρίσταται πλήρως στους αθλητικούς συντάκτες των Τρικάλων και καλεί τον κ. Παππά να ανακαλέσει άμεσα τα όσα εξαπέλυσε εναντίον τους σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού σταθμού ή, εάν έχει συγκεκριμένα στοιχεία, να τα καταθέσει. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να τον παραδώσουμε ως κοινό συκοφάντη στη φίλαθλη κοινή γνώμη και να επιφυλαχτούμε παντός νόμιμου δικαιώματός μας».

Νέος
Νέος πρόεδρος του ΟΕΑ ΝΑΒ είναι πλέον ο Απ. Καζάκης που έχει προσφέρει στο σύλλογο και στο άθλημα αρκετά χρόνια και από πολλές θέσεις.
Α΄ Αντιπρόεδρος είναι ο Γεώργιος Μολοχάδης και Β΄ Αντιπρόεδρος ο Νίκος Δρόσος.

Συμφωνίες
Μία ημέρα μετά την κατ΄ αρχήν συμφωνία για την απόκτηση του Νάνι από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και του Αντερσον από την Πόρτο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι θα εντάξει στο δυναμικό της από 1ης Ιουλίου και τον Οουεν Χάργκριβς. Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ανακοίνωσε, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, ότι έφτασε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του βαυαρικού συλλόγου για τη μεταγραφή του Αγγλου μέσου, ο οποίος συμφώνησε στους όρους του συμβολαίου του και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Προσοχή… τις χειραψίες!!!
Μπορεί η Αυστρία να αγωνιζόταν σε φιλικό παιχνίδι με την Σκωτία, αλλά μερίδα οπαδών που πήγαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση δεν ασχολήθηκαν με το αγωνιστικό κομμάτι, παρά μόνο με τον Αντρέας Ίβανσιτς. Ο άσος του Παναθηναϊκού έγινε δέκτης άγριων αποδοκιμασιών από τους οργανωμένους οπαδούς («Ultras») της Ραπίντ, καθώς επέστρεψε στην έδρα της πρώην ομάδας του.

«Τζούντας-σιτς έξω από το Χιούτελντορφ», ανέφερε ένα πανό των οργανωμένων της Ραπίντ, οι οποίοι έκαναν λογοπαίγνιο με το όνομα του Ίβανσιτς και τον καλούσαν να φύγει από το γήπεδο της ομάδας τους, το οποίο φιλοξενούσε τον αγώνα της εθνικής ομάδας της Αυστρίας. Οι οπαδοί δεν έμειναν εκεί, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου (ο Ίβανσιτς αγωνίστηκε σε όλο το ματς) δεν σταμάτησαν να βρίζουν τον «πράσινο» άσο με χαρακτηριστικές εκφράσεις, ενώ κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα, οι αποδοκιμασίες ήταν κάτι παραπάνω από έντονες…

Αυτές, δεν σταμάτησαν ούτε και όταν ο εκφωνητής του γηπέδου καλούσε τους οπαδούς να σταματήσουν, θυμίζοντάς τους ότι δεν επρόκειτο για ντέρμπι πρωταθλήματος, αλλά για αγώνα της Εθνικής τους ομάδας. Εξάλλου, ένα άλλο πανό ανέφερε ότι «εδώ, μόνο Ραπίντ»…

Απ’ ότι φαίνεται, οι οπαδοί της Ραπίντ δεν θέλουν να τον συγχωρήσουν για τη φυγή του από τους «πράσινους» τον Ιανουάριο του 2006, με προορισμό τη μισητή Σάλτσμπουργκ, αντί ποσού ρεκόρ στην ιστορία της Αυστρίας, ακόμα και τώρα, 18 μήνες μετά.
Εργοστασιακό πρωτάθλημα

Εχει και Εργοστασιακό πρωτάθλημα σήμερα και τη Δευτέρα.
Σήμερα γίνονται οι αγώνες
Γηπ. ΕΤΒΑ ΒΙΣ-ΔΕΥΑΜΒ (Δημητράκης-Δημητριάδης-Μπαρμπάκου)
Γηπ. Νεάπολης ΟΤΑ-ΑΓΕΤ (Χουλιάρα-Γ.Κρητικός-Παλιούρας)
Δευτέρα 4/6
Γηπ. Νεάπολης ΟΤΑ-ΠΕΒ (Α.Δαλούκας-Γ.Κρητικός-Α.Τρυφωνίδης)
Γηπ. Διμηνίου ΟΤΕ-ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ(Σκουλάς-Μπαρμπάκου-Κόκκαλης)
Γηπ. ΕΤΒΑ ΑΓΕΤ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Πετρόπουλος-Νεοχωρίτου -Μούτσα)

Το κακό δεν βαραίνει αυτόν μόνο που το κάνει ,αλλά και αυτόν που έχει τη δυνατότητα να το εμποδίσει … και δεν το κάνει ….
Βίντεο
Το βίντεο από τον Πύργο δεν ήταν απόλυτα κατατοπιστικό, αλλά δίνει μια εικόνα. Η εξέταση της αντιπάλου συνεχίζεται, αλλά η ουσία είναι να έχει προχωρήσει το σχέδιο νίκης.
Η τεχνική ηγεσία των Βολιωτών γνωρίζει αρκετά στοιχεία της δυναμικότητας, αφού υπάρχουν αρκετοί γνωστοί παίκτες.
Κατ’ αρχήν στην ομάδα της Ρόδου αγωνίζονται ο Νίκος Καρκαλέτσης που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Στέλιος Τσιαντούλης και ο Κώστας Δερμιτζάκης που έχουν περάσει από τη Νίκη.
Πώς έχασε
Στη Νίκη δεν έχουν ξεχάσει πώς έχασαν στο πρώτο ματς στη Βέροια.
Με πέναλτι που κτυπήθηκε δύο φορές!
Μπορεί η Νίκη να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού ήδη έχει υποβιβασθεί, αλλά την Κυριακή η Βέροια παίζει την άνοδό της και έτσι το παιγνίδι αποκτά ενδιαφέρον, αφού οι κυανόλευκοι θέλουν να αποδείξουν ότι άδικα θα βρεθούν στην παρακάτω κατηγορία.

Έχει πλάκα
Τελικά έχει πλάκα να ασχολείσαι με μειοψηφίες της μειοψηφίας.
Και έχει πλάκα αυτός που θέλει να διαμαρτυρηθεί να γίνεται κορόιδο … όταν στο τηλέφωνο ακούγεται και ο άλλος… που του λέει τι θα πεί!!!!

Δεν θυμάται
Ο πολυγραφότατος και συμπαθής γραφικός , άγνωστος ,της μειοψηφίας πιθανόν δεν θυμάται, ούτε για το οινόπνευμα, ούτε για το πόσα πήρε ,
αποδεικνύοντας ότι δεν ξέρει το χώρο. Έτσι λέει το ρεπορτάζ και που είναι διασταυρωμένο …και δεν το λένε μόνο οι πληροφορίες της «διασταύρωσης».

Και ατόπημα
Το να στέλνει κάποιος ανακοινώσεις και για άλλους και οι άλλοι να λένε ότι δεν το ήξεραν είναι ότι χειρότερο.
Είναι σαν να φτύνουν κάποιον και αυτός να λέει ότι ψιχαλίζει!!!.

Προσφορά
Πολύ παρεξηγημένη είναι η λέξη προσφορά. Άλλο είναι το παίρνω και άλλο το δίνω, άλλο μου προσφέρουν αλλά σου προσφέρω αλλά τα δίνω όλα.

Διαδρομή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου εκφράζει την έντονη δυσφορία του προς την Διοίκηση του Ε.Α.Κ. Βόλου για την
απόφασή του να στερήσει την μία και μοναδική διαδρομή που δικαιούται η προαγωνιστική ομάδα του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου στην κλειστή πισίνα.

Ο Χοσάμ Χασάν παίζει μπάλα στα 41…
Στην Αλ Ιτιχάντ της Αλεξάνδρειας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοσάμ Χασάν. Ναι, είναι ο Αιγύπτιος επιθετικός, που πριν από αρκετά χρόνια αγωνίσθηκε στον ΠΑΟΚ και ο οποίος διατηρεί το ρεκόρ διεθνών συμμετοχών σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού έχει αγωνισθεί σε 168 αναμετρήσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Μάλιστα, ο 41χρονος (!) Χασάν, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Αλεξάνδρειας, έχει πετύχει 80 τέρματα σε διεθνές επίπεδο, γεγονός που αποτελεί σχετικό ρεκόρ για την αφρικανική ήπειρο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου