ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή για τη Νίκη σχεδιάζοντας το μέλλον

τελευταίο-παιχνίδι-την-κυριακή-για-τη-851206

Το τελευταίο παιχνίδι στη Β΄ Εθνική δίνει την Κυριακή η Νίκη αντιμετωπίζοντας την Βέροια στο Πανθεσσαλικό και θέλοντας να κλείσει θετικά μια όχι καλή χρονιά, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ένας σχεδιασμός για το μέλλον, όπου στόχος είναι η επιστροφή στους ψηλότερες κατηγορίες.
Μπορεί η Νίκη να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού ήδη έχει υποβιβασθεί, αλλά την Κυριακή η Βέροια παίζει την άνοδό της και έτσι το παιγνίδι αποκτά ενδιαφέρον, αφού οι κυανόλευκοι θέλουν να αποδείξουν ότι άδικα θα βρεθούν στην παρακάτω κατηγορία.

Για την αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους, Παυλίδη, Μπόλο και Σίμιτς και τον Αντώνη Ρίκα που έχει κληθεί στην Εθνική ελπίδων για δυο φιλικά παιχνίδια . Αντίθετα επιστρέφουν οι ξένοι Ντε Καρβάλιο, Βούζελα, Ζέζελ, Αφόνσο, Αρτσε και Τζουλιάνο, που δεν είχαν αγωνιστεί στην Καλαμάτα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθούν κανονικά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το τελευταίο τους ματς με την κυανόλευκη φανέλα.

Πέρα από το ματς της Κυριακής στη Νίκη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός για την μελλοντική Νίκη, την οποία πολλοί ονειρεύονται με περισσότερους Έλληνες, περισσότερους Βολιώτες και με παίκτες φιλόδοξους που θα την οδηγήσουν με σταθερά βήματα στις ψηλότερες κατηγορίες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σύντομα θα υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις, ενώ ήδη από την αρχή της περιόδου υπήρξαν αρκετοί παίκτες που έφυγαν (Μπακιρτζίδης, Μαρκομικάχλης, Ντραχνο, Βλτσεκ, Βουγκνταλιτς, Λόσκρι, Τσικίνιο, Μίγας, Μπλιθικιώτης, Μιλιόνικο, Σπάσιτς, Μασερατέσι) και πρώτοι στην έξοδο το καλοκαίρι θα είναι αναγκαστικά άλλωστε οι ξένοι, Πρέντρακ Σιμιτς, Ντράζεν Ζέζελ, Γουστάβο Άρτσε, Ίβο Αφόνσο, Λουίς Βούζελα, Λουτσιάνο Ντε Καρβάλιο, Τζουλιάνο, ενώ υπάρχουν και δανεικοί όπως οι Πιτάκας, Ρίκκα, Παλάσκας, Καλογεράκης, αλλά και παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαιά τους.
Πάντως στη Νίκη έχουν ήδη αρχίσει να ενημερώνονται για το πώς πήγαν αρκετοί δικοί της παίκτες που έπαιζαν δανεικοί σε άλλες ομάδες και τα πρώτα μηνύματα είναι ότι μπορεί να στηριχθεί σε τέτοιους παίκτες, μαθαίνοντας άλλωστε από τα λάθη του παρελθόντος!

Ανακοίνωση BLUE CLUB
Από το BLUE CLUB Παναγιώτης Ντοκούζης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση.
“Αν έχετε έστω και λίγο τσαμπουκά, αν έχετε έστω και λίγο εγωισμό, αν έχετε έστω και λίγη μνήμη και θυμάστε τον επόπτη να τρέχει στη μεγάλη περιοχή για την επανάληψη του πέναλτι, αν έχετε έστω και λίγο… ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.”

Φινάλε στη μπουτίκ
Τελευταίες ήμερες και για τη λειτουργία της μπουτίκ της Νίκης και είναι ευκαιρία οι φίλοι της ομάδας να αποκτήσουν τα αναμνηστικά της ομάδας. Η εταιρεία Μultispot που λειτούργησε την μπουτίκ ευχαριστεί τον κόσμο της Νίκης για τη στήριξη που έδειξε και ανακοινώνει ότι σήμερα 11-2 και 6-9 μ.μ. και αύριο 11-2 η μπουτίκ θα είναι ανοικτή με τιμές έκπληξη ενώ την τελευταία ημέρα με κάθε αγορά θα υπάρχει και ένα έξτρα δώρο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου