ΤΟΠΙΚΑ

Ρεκόρ 5ετίας στην επισκεψιμότητα είχε το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

ρεκόρ-5ετίας-στην-επισκεψιμότητα-είχε-655974

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το επισκέφτηκαν 1.200 χιονοδρόμοι

Εκατοντάδες χιονοδρόμοι επισκέφτηκαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Χιονοδρομικό κατέγραψε στην επισκεψιμότητά του ρεκόρ πενταετίας.

Ο πρόεδρος της Κενταύρων Όρος που λειτουργεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Γρηγόρης Ιγγλέσης ενημέρωσε ότι «οι σκιέρ που απόλαυσαν το χιόνι έφτασαν τους 1.200».

Όλα τα ξενοδοχεία ήταν γεμάτα. Η ευρύτερη περιοχή έσφυζε από ζωή. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου και γι’ αυτό ευχαριστώ το προσωπικό για την προσπάθεια που κάνει για να λειτουργούμε με άριστο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγγλέσης.

Ο ίδιος προέτρεψε: «Ας έχουμε λοιπόν λιγότερη γκρίνια από τους συνηθισμένους ανθρώπους οι οποίοι ό,τι και να τους προσφέρουμε εκείνοι συνεχίζουν να διαμαρτύρονται».

Το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτουργεί επί καθημερινής βάσης. «Όμως, όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν και όταν χρειάζεται να κάνουμε κάποιες εργασίες συντήρησης αυτά θα γίνονται για το καλό των επισκεπτών.

Για εμάς προέχει η ασφάλεια του κόσμου που επισκέπτεται το Χιονοδρομικό μας. Γι’ αυτό και δεν έχουμε σοβαρά ατυχήματα, παρά μόνο στραμπουλήγματα. Δείτε τι συμβαίνει σε άλλα Χιονοδρομικά Κέντρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, όπου σήμερα το χιόνι φθάνει το ένα μέτρο, καταγράφει μεγάλη επισκεψιμότητα με το άνοιγμά του τη φετινή χειμερινή σεζόν.

Μετά τις εργασίες συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν προχθές θα είναι και πάλι ανοιχτό για να υποδεχθεί τους λάτρεις του σκι.

Τα ειδικά συνεργεία ολοκλήρωσαν τη συντήρηση ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο να λειτουργήσει και πάλι με βάση όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Με απόφαση της διεύθυνσης του Χιονοδρομικού, σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών, Πανόραμα, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων, ενώ επίσης σε λειτουργία θα είναι και οι Π1, Π2 και Π5.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτούργησε σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 7 έως 12 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2428089017 και 6983508507.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου