ΤΟΠΙΚΑ

Ξεσηκώνεται ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης, διεκδικώντας καλύτερο αύριο για την ομάδα

ξεσηκώνεται-ο-φίλαθλος-κόσμος-της-νίκ-851206

Ξεσηκώνεται ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης και διεκδικώντας το καλύτερο αύριο για την ομάδα ετοιμάζει και κινητοποιήσεις για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του προς την διοίκηση και τους χειρισμούς της για την ομάδα.
Στην ιστοσελίδα του Blue Club υπάρχει ήδη η αφίσα όπου αναφέρονται τα εξής: «Τη δημιούργησαν και μας την παρέδωσαν ως ιερό κειμήλιο. Την ξεφτιλίζουν, την ματώνουν, την ξεπουλάνε. Ακόμη κοιμάστε; Όλοι την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο Μεταξουργείο.»
Ετσι μετά από πρωτοβουλία του συνδέσμου, κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης στον προαύλιο χώρο του Μεταξουργείου θα πραγματοποιηθεί παν – νικιώτικη συγκέντρωση, ενώ θα αναρτηθούν πανό και αφίσες που θα καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών.
Η Γ.Σ. της ΠΑΕ
Στις 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί επαναληπτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Κτιρίου Μεταξουργείου. Μεταξύ των θεμάτων υπάρχει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και η εκλογή νέου Δ.Σ.

Διοικητική και αγωνιστική στασιμότητα
Διοικητικά και αγωνιστικά υπάρχει στασιμότητα που ανησυχεί…
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Κώστας Χρόνης, που όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει πιο ενεργό ρόλο, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Μάριο Μπόνιτς, αλλά εδώ και καιρό ακούγεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο και κανείς δεν γνωρίζει αν ο προγραμματισμός αυτός έχει χρονικό περιθώριο, οικονομικό μέγεθος και κοντινό ή μακρινό στόχο.
Αλλωστε όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την Νίκη αφορούν λύσεις συμβολαίων και όλοι αγωνιούν να δουν τι θα γίνει η ομάδα μετά τη μεγάλη «φυγή» των ποδοσφαιριστών.
Μέχρι στιγμής η αναδιοργάνωση της Νίκης μοιάζει δύσκολη, κυρίως αγωνιστικά, αφού υπάρχουν πολλές φυγές και προσφυγές και το μόνο που θα μπορέσει να βάλει στον ίσιο δρόμο την ομάδα είναι η διοικητική σταθερότητα.
Μέχρι στιγμής κανείς από τους παίκτες, που ο προπονητής ζήτησε να μείνουν, που συζήτησε με την διοίκηση δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την προσφορά που του έγινε για συνέχεια, πολλοί ήδη έχουν πει αντίο, ενώ ίσως κανείς στην ομάδα δεν έχει σκεφθεί να κάνει και το κάλεσμα των δανεικών της Νίκης.
Γκίτκος, Μπαλάφας, Ρουμελιώτης, Γκάγκας, Χώνος συζητούν με άλλες πλέον ομάδες, αφού τα συμβόλαιά τους λήγουν, Σίμιτς, Ζέζελ, ΝτεΚαρβάλιο, ‘Αρτσε, Βούζελα, Γκιόροκ, Τζουλιάνο δεν έχουν θέση ως ξένοι και συζήτηση γίνεται με τον Αφόνσο, ενώ οι Ρίκκα, Πιττάκας επιστρέφουν στην Ξάνθη, ο Ζορμπάς γυρίζει στην ΑΕΚ, ο Παλάσκας ψάχνει πιο συμφέρουσα προσφορά και σίγουρα, όπως όλοι καταλαβαίνουν, η ομάδα θα είναι μια νέα ομάδα… Ο προπονητής Στ. Διαμαντόπουλος έχει κάνει σχέδια για τη νέα χρονιά, έχει κάνει εισηγήσεις, έχει κάνει πρόγραμμα προετοιμασίας, έχει ορίσει ημερομηνία έναρξης την 9η Ιουλίου, αλλά δεν έχει παρθεί το τελικό οκέι
για το αν θα παραμείνει στην ομάδα…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου