ΤΟΠΙΚΑ

Νεανικά συγκροτήματα στην παραλία

νεανικά-συγκροτήματα-στην-παραλία-851206

Μια δροσερή, καλοκαιρινή συναυλία θα πραγματοποιήσει το συγκρότημα “Αμμος” σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ, στο χώρο της παραλίας του Βόλου μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων Βόλου Δίαυλος. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της “Εβδομάδας Νεολαίας” με στόχο την ενημέρωση πάνω στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Πρόκειται για μια σειρά νεανικών δράσεων στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων», μιας πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με στόχο οι νέες και οι νέοι να γνωρίσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται μέσα από τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα όπως η πολύ – πολιτισμικότητα και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η συμμετοχή των νέων με λιγότερες ευκαιρίες, ο εθελοντισμός, το περιβάλλον και φυσικά να διασκεδάσουν, να παίξουν και να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τους στόχους τους.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει: στις 9 το βράδυ συναυλία με το συγκρότημα “Αμμος”, ενώ την εκδήλωση θα ανοίξει το «ΗΧΟΡΑΜΑ».Η είσοδος είναι ελεύθερη. Έχοντας ολοκληρώσει μια επιτυχημένη περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το 8μελες συγκρότημα ΑΜΜΟΣ, ετοιμάζεται για νέες ζωντανές εμφανίσεις. Η δυνατή ‘ψαγμένη’ μελωδία – ένα κράμα σύγχρονου δυτικού ροκ ήχου με επιρροές από μεσογειακούς ρυθμούς – και στίχο που μιλά από καρδιάς, με χαρακτήρα και ποιητική διάθεση, είναι το στίγμα της δουλειάς της ΑΜΜΟΥ. Οι ιδρυτές του γκρουπ, Γιώργος Μπουσούνης και Γιώργος Γκίνης, έχουν συνεργαστεί ως δημιουργοί και ως παραγωγοί με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως τη Δήμητρα Γαλάνη, την Τάνια Τσανακλίδου, τον Χρήστο Δάντη, το Στέλιο Ρόκκο, τον Σάκη Ρουβά, το Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη Λένα Αλκαίου, τη Νίνα Λοτσάρη αλλά και πολλούς άλλους.
Στα τέλη του 2006, με ανανεωμένο σχήμα και τραγουδίστρια την Αποστολίνα (ΜΑΗ) Μιχαηλίδου, κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο, με τον ομώνυμο τίτλο «ΑΜΜΟΣ», με προχωρημένο ροκ ήχο και έμφαση στην καλή παραγωγή που πάντα χαρακτηρίζει τις δουλειές τους. Συνεργάζονται και πάλι με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που συνυπογράφει την παραγωγή του CD, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει την μοναδική της φωνή σε δύο από τα τραγούδια. Οι εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι, περιλαμβάνουν παρουσίαση καινούργιων αλλά και παλιών τους κομματιών από τους
Αποστολίνα Μάη Μιχαηλίδου, φωνή, Ηλία Καραχάλιο, drums, Κωστή Βήχο, μπάσο, Χρήστο Αλεξάκη, keyboards, Ανέστη Ψαραδάκο, κιθάρα, Ορέστη Αναβάλογλου, κιθάρες, Γιώργο Γκίνη decks, φωνή και Γιώργο Μπουσούνη, keyboards, κιθάρα, φωνή.
Το “Ηχόραμα” απαρτίζουν οι : Νίκος Σαρβανίδης – Φωνή & κιθάρα, Κώστας Τυλιγάδας – Μπάσο & δεύτερες φωνές, Παναγιώτης Σχοινάς – Τύμπανα και Κώστας Φωτίου – Κιθάρα.Στο χώρο των εκδηλώσεων θα διανέμεται πληροφοριακό υλικό από τις δράσεις που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Βόλου «ΔΙΑΥΛΟΣ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου