ΤΟΠΙΚΑ

Υγειονομικό υλικό 7,4 τόνων παρέδωσε η Αποστολή

υγειονομικό-υλικό-74-τόνων-παρέδωσε-η-α-653888

Υγειονομικό υλικό αξίας 922.777.60 δολαρίων, το οποίο θα διανεμηθεί σε όλα τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της 5ης ΥΠΕ, μεταξύ των οποίων και στη Μαγνησία, παρέδωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Cristian Charities – ΙΟCC από τις ΗΠΑ.

Πριν από τρεις μέρες στη Λάρισα παραδόθηκε κοντέινερ 40 ποδών με υγειονομικό υλικό βάρους 7,4 τόνων.

Η δωρεά, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της «Αποστολής», αφορά σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό το οποίο θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και θα συμβάλει στην εξασφάλιση του απαραίτητου υλικού για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και την ηγεσία του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Cristian Charities – ΙΟCC και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε την υποστήριξη αναγκών και την κάλυψη ελλείψεων σε δομές υγείας στη χώρα μας προσφέροντας ανακούφιση και ουσιαστική βοήθεια. Η προσπάθεια μας έχει συνέχεια, συνέπεια και υπευθυνότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου