ΤΟΠΙΚΑ

Πήρε Κατσαρό ο Ολυμπιακός

πήρε-κατσαρό-ο-ολυμπιακός-851206

Τις μεταγραφικές του κινήσεις αρχίζει να ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος σιγά σιγά καλύπτει τα κενά που έχουν μείνει ανοικτά. Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην μεταγραφή του Γιάννη Κατσαρού, που θεωρείται ως ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Μπουντούρη στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Κατσαρός ο εκλεκτός
Στο πρόσωπο του Γιάννη Κατσαρού βρήκαν τον αντικαταστάτη του Σωκράτη Μπουντούρη, με τον Κώστα Σταματίου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας το ένα κενό μετά το άλλο στο ερυθρόλευκο ρόστερ να καλύπτεται εν όψει και της πρώτης συγκέντρωσης την προσεχή Δευτέρα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Παράλληλα ο Αλμυριώτης τεχνικός θεωρεί τον Κατσαρό ακόμα πιο γρήγορο παίκτη από τον Μπουντούρη. Ο Γιάννης Κατσαρός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6/7/1978 και την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στο σύλλογο του Παναιτωλικού στη θέση του δεξιού μέσου. Ο Γιάννης Κατσαρός συμμετείχε πέρυσι σε 32 παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής του Νοτίου Ομίλου (26 ως βασικός) και σημείωσε εννέα τέρματα. Παράλληλα συμμετείχε σε τρία παιχνίδια Κυπέλλου, πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Την περίοδο 2005/06 ξεκίνησε στην Καλαμάτα και την Β’ Εθνική, όπου και αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Παναιτωλικό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Κατσαρός έχει περάσει επίσης από ΠΑΕ Θράκη, Ηλυσιακό, Γιάννενα, Πανιώνιο, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Αγροτικό Αστέρα. Με τις ομάδες μάλιστα του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννενα συμμετείχε και στην Α’ εθνική, στην οποία μετράει 42 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ στην Β’ έχει αγωνιστεί σε 28 ματς, πετυχαίνοντας επίσης ένα γκολ, ενώ στην Γ’ κατηγορία μετρά 148 εμφανίσεις και 30 τέρματα. Τον Κατσαρό συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις και όσοι τον ξέρουν κάνουν λόγο για παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και να καλύψει επάξια το κενό του Σωκράτη Μπουντούρη. Η επιθυμία του παίκτη να κλείσει στον Ολυμπιακό ήταν αυτή που οδήγησε άμεσα τις δύο πλευρές σε οριστική συμφωνία.

Ψάχνεται για μεσοεπιθετικό
Ο αντι-Μπουντούρης μπορεί να βρέθηκε, αλλά το κενό που άφησε πίσω του ο Μασάντο παραμένει. Οι συζητήσεις με τον Νίκο Κυζερίδη συνεχίζονται και τίποτα ακόμη δεν φαντάζει να είναι οριστικό. Ο πρώην παίκτης της Νάουσας, του Πανηλειακού, του Άρη και της Βέροιας αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες χρονιές φορώντας την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ στη Β’ κατηγορία και την περυσινή σεζόν έπαιξε σε 21 ματς της Β’ μετρώντας έξι τέρματα.
Από εκεί και πέρα η διοίκηση είναι κοντά σε συμφωνία με ξένο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει την ομάδα στην θέση του αριστερού μπακ, εκεί όπου βρίσκεται μόνος του πια ο Γιάννης Σαρρής.

Στον Εθνικό ο Πετράς
Ο Παναγιώτης Πετράς ενδιέφερε τους ερυθρόλευκους αλλά η ομάδα του Εθνικού ήταν αυτή που ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού. Ο νέος παίκτης της ομάδας του Πειραιά αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κέρκυρας τα 2,5 τελευταία χρόνια και πέρυσι είχε τέσσερις συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ. Ο Πετράς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με την νέα του ομάδα, ενώ πριν πάει στους «Φαίακες» ανήκε στον ΟΦΗ.

Εισιτήρια Διαρκείας
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ξεκίνησαν οι προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2007-08 με τον Ολυμπιακό να συμμετέχει στη Β΄ Εθνική. Από την ΠΑΕ διατίθενται εισιτήρια διαρκείας των 150, 200, 300 ευρώ, καθώς και 50 VIP των 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου