ΤΟΠΙΚΑ

Εκπτώσεις έως 50% στο Βόλο

εκπτώσεις-έως-50-στο-βόλο-851206

…Αυλαία εκπτώσεων έως 50% από χθες το πρωί στην αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Ήδη από νωρίς το πρωί η κίνηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, κάτι που αναμένεται να συμβεί και τις επόμενες μέρες, καθώς οι μειωμένες τιμές αναμένεται να αποτελέσουν δέλεαρ για το καταναλωτικό κοινό, με ιδιαίτερη προτίμηση προς τα είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και τα είδη δώρων.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Αλεξ. Μαγαλιός εκτιμά πως κατά μέσο όρο τα ποσοστά των εκπτώσεων θα κυμανθούν από 25-30%, ενώ, όπως λέει, οι πρώτες μέρες έχουν διερευνητικό χαρακτήρα από την πλευρά των καταναλωτών, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε αγορές τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπτώσεις, με βάση την εγκύκλιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, λήγουν στις 31 Αυγούστου.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου σημειώνει ακόμη ότι «η εμπορική αγορά πειθάρχησε, στην συντριπτική πλειοψηφία, στην απαγόρευση που ισχύει για την παροχή προσφορών από τα καταστήματα ένα μήνα πριν τις εκπτώσεις. Υπήρξαν οι περιπτώσεις μόνο δύο καταστημάτων που προχώρησαν σε προσφορές και τα οποία συμμορφώθηκαν μετά τις επισημάνεις του Συλλόγου».
Χθες ωστόσο υπήρξαν κάποιες καταγγελίες εμπόρων ότι γνωστή αλυσίδα ρούχων στην οδό Ιωλκού έβαλε τις ενδεικτικές πινακίδες των εκπτώσεων από το Σάββατο το πρωί, ενώ μία άλλη αλυσίδα ρούχων της οδού Ερμού, από την περασμένη εβδομάδα προσέφερε στους πελάτες της τιμές εκπτώσεων για όσους πλήρωναν προκαταβολικά το 20% της αξίας των ρούχων. Η αλυσίδα ρούχων υποστηρίζει από την πλευρά της, ότι αυτή η ενέργεια, σύμφωνα με το νομικό της σύμβουλο, είναι σύννομη, ενώ από την πλευρά του ο Εμπορικός Σύλλογος υποστηρίζει ότι αυτό δεν είναι νόμιμο και ότι παραβιάζει τους κανόνες του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου