ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεισε και τον Γενιτσαρίδη

εκλεισε-και-τον-γενιτσαρίδη-851206

Παίκτης του ΑΣΚ Ολυμπιακού είναι από χθες ο Βασίλης Γενιτσαρίδης. Ο πρώην πια αμυντικός της Καλαμάτας έκλεισε με συμβόλαιο δύο ετών στην ομάδα του Βόλου και χθες αναμένονταν να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες. Από την άλλη συνεχίζεται η αναζήτηση τερματοφύλακα, με έναν Βούλγαρο τερματοφύλακα να περνά χθες από τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού.

Γενιτσαρίδης για δύο χρόνια
Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία ο Βασίλης Γενιτσαρίδης. Ο πρώην πια αμυντικός της Καλαμάτας τα βρήκε σε όλα με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και έστω και αργά θα είναι μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Ο Βασίλης Γενιτσαρίδης ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακουστήκαν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά η υπόθεσή του σκάλωσε, όταν η μαύρη θύελλα θέλησε να συνεχίσει την συνεργασία της με τον 25χρονο αμυντικό. Ο Γενιτσαρίδης γεννήθηκε στις 16/02/73 και αγωνίστηκε τις περιόδους 2001/02 και 2002/03 στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, μετρώντας 22 αγωνιστικές την πρώτη χρονιά και 32 την δεύτερη. Η επόμενη διετία θα τον βρει να αγωνίζεται στον σύλλογο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχοντας την περίοδο 2003/04 11 εμφανίσεις με την φανέλα των «Ποντίων», όπου πανηγύρισε και την άνοδο στην Α’ Εθνική, στην οποία αγωνίστηκε σε οκτώ αγώνες την σεζόν 2004/05. Επόμενος σταθμός ήταν η Καλαμάτα, με την οποία το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων αγωνίστηκε σε 24 και 25 παιχνίδια αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Συνολικά ο 25χρονος αμυντικός μετρά 32 παρουσίες στη Γ’ εθνική, 82 στην Β’ και 8 στην Α’ με την Καλαμαριά. Ο Γενιτσαρίδης αναμένεται να βοηθήσει αισθητά την αμυντική γραμμή της νέας του ομάδας τόσο αγωνιζόμενος στην θέση του στόπερ, όσο και σε αυτή του δεξιού μπακ.

Αναμονή για τον ξένο άσο
Στον Ιγκόρ Μάτιτς έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η ομάδα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έχουν επικοινωνία με τον μάνατζερ του Σέρβου ποδοσφαιριστή, που πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Καέν για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Με την γαλλική Καέν ο Μάτιτς συμμετείχε πέρυσι σε 13 αγώνες της δεύτερης κατηγορίας του Γαλλικού Πρωταθλήματος σημειώνοντας δύο τέρματα. Η περίπτωσή του θεωρείται εξόχως δύσκολη, καθώς το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν στο οικονομικό, τότε ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην χώρα μας και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Πάντως πληροφορίες φέρουν στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων να βρίσκεται ένας αξιόλογος φορ από την χώρα των Σκοπίων.

Καμία εξέλιξη με Λυμπερόπουλο
Δεν υπήρχε χθες οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το θέμα της απόκτησης ή μη του Σωτήρη Λυμπερόπουλου.
Ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις χωρίς να υπάρχει κανένα νεότερο. Για την θέση του τερματοφύλακα ο Κώστας Σταματίου έχει ήδη υπό δοκιμή τον Εφστράτ Μπίλα, ενώ χθες στο Πανεσσαλικό βρέθηκε και ένας τερματοφύλακας από τη Βουλγαρία και έχει αγωνιστεί στην Α’ εθνική κατηγορία Ελλάδος.

Προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ και ήδη οι κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
-Τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός βρίσκονται στην οδό Κοραή 56 στον 1ο όροφο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου